SKNGM Class 1: Signature Sculpting

Wissen
Artikelnummer: SKNGM-1-SS Categorie:

SKNGM is een totaalconcept; onmisbaar in iedere kwalitatieve schoonheidssalon gericht op huidverbetering en huidverjonging. Dit unieke concept concentreert zich niet enkel op de conditie van de huid, maar óók op de onderliggende spieren.

Waar voorgangers zich concentreerden op één enkel aandachtsgebied, biedt SKNGM een unieke combinatie van deze verschillende expertises. In ons totaalconcept komt de meest relevante kennis uit verschillende focusgebieden, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, samen. Onze complete combinatie van (1) technieken, (2) tools én (3) producten spreekt zowel de opperhuid als de diepere lagen aan. Ook is de SKNGM aanpak, in tegen stelling tot de standaard bindweefselmassage, een prettige én ontspannende ervaring voor de klant. De unieke combinatie van de drie onderdelen resulteert in:

  • De aanmaak van collageen;
  • Meer volume;
  • Versteviging van de contouren;
  • Een liftende en verstrakkende werking van binnenuit

We trainen in kleine groepen van maximaal 8 huidprofessionals. Tijdens deze training wordt diepgaande anatomische theorie op het gebied van de huid, spieren, aanhechtingen én weefsels gecombineerd met het aanleren van de unieke lifting & sculpting technieken. Daarnaast wordt geconcentreerd op het werken met de SKNGM-tools. De accreditatie voor het SKIN register is in behandeling (10-16 punten).

  • DOCENTEN: Marente van Erp en Madeline van Vliet
  • DUUR: 2 dagen (van 10.00-16.00 uur)

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om deze training te annuleren. Je krijgt de betaling dan uiteraard teruggestort.