Masterclass Werkstoffen

Masterclass Werkstoffen

49,00

Wissen

Wil je je ingrediëntenkennis opvijzelen of verder uitbreiden? Zijn er specifieke werkstoffen waar je meer over wilt weten, maar die in ‘standaard’ trainingen nooit aan bod komen? Dan is deze merk-onafhankelijke masterclass iets voor jou. Jij mag namelijk aangeven welke werkstoffen jij graag besproken wilt hebben. Deze ingrediënten worden stuk voor stuk besproken en de eraan toegeschreven werking en resultaten worden stap voor stap uitgelegd.

Aan de hand van deze kennis leer je de werking en inzetbaarheid van de producten waar je mee werkt beter inschatten. Het gaat je daarnaast helpen om per klant tot een zo optimaal mogelijk productadvies te komen. Op basis van deze kennis ben je bovendien beter in staat de klant uit te leggen waarom hij of zij bepaalde product voor thuisgebruik zou moeten aanschaffen. Deze masterclass geeft dus niet alleen je ingrediëntenkennis, maar ook je verkoop een flinke boost.

Aan het eind is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Kun je onverhoopt niet ‘live’ bij deze masterclass aanwezig zijn? We maken een opname en kunnen deze na afloop op verzoek naar je toesturen, zodat je het op je eigen tijd alsnog kunt volgen.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 19.00 – 21.30
  • DATA: 15 juni 2022
  • KOSTEN: €49,- ex. BTW per persoon

Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je inschrijfgeld dan uiteraard teruggestort.