Online masterclass productontwikkeling

49,00

Wissen

Heb jij je ooit afgevraagd hoe een crème of serum nu eigenlijk ‘gemaakt’ wordt?

Een serum of crème doorloopt heel veel fasen voordat het bij de consument in de badkamer staat. Wil je weten hoe dit proces eruitziet? Wat er allemaal komt kijken bij de ingrediëntkeuze en hoe de uiteindelijke productformule en prijsstelling tot stand komt? Vraag je je wel eens af hoe het nou eigenlijk zit met veiligheidsonderzoeken en in hoeverre de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit) zich hiermee bemoeit? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

Tijdens deze super interessante masterclass legt Ahmet Turkkani van A tot Z uit hoe een product wordt ontwikkeld en welke fases het doorloopt alvorens het op de markt gebracht mag worden. Hij bespreekt onder andere hoe een product geformuleerd wordt, welke testfasen het moet doorstaan, hoe deze tests in zijn werk gaan en welke claims een merk wel en niet mag doen. Een super interessante webinar voor de vakfreak die zijn/haar producten wil adviseren op basis van wetenschappelijk onderbouwde kennis, en een echte eye-opener voor de specialist die net wat meer wil weten over de kunst van product ontwikkeling!

Wil je deelnemen aan deze webinar en een no nonsense huidspecialist worden? Geef je dan nu op!

Ahmet Turkkani

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 19.00 – 21.30 uur

Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je inschrijfgeld dan uiteraard teruggestort.