Online masterclass medicatie bij huidproblematiek

Wissen
Artikelnummer: 9002-025 Categorie:

Acne, eczeem, hyperpigmentatie… niet alleen de salon, maar ook de apotheek verstrekt (medische) middelen of hulpmiddelen. Wil jij je klanten kunnen voorzien van de juiste informatie en goed beslagen ten ijs komen zodra er zich een huidprobleem voordoet? Of heb je een klant die tevens medicatie gebruikt en hem/haar op de juiste manier van dienst zijn? Dan is deze webinar een must voor jou!

Ahmet Turkkani geeft op donderdag 28 januari een webinar over de meest voorkomende huidproblemen, de bijbehorende mogelijke medicatie en hoe je hierop in kunt haken met huidverbeteringsproducten. Deze webinar duurt iets korter dan je normaal van hem gewend bent (1,5 uur i.p.v. 2,5 uur) maar is super verhelderend voor de huidspecialist die zich beter wil kunnen onderbouwen binnen de huidproblematiek en op zoek is naar meer verdieping over al dan niet voorgeschreven medicatie voor cosmetische doeleinden.

Ahmet Turkkani

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 19.00 – 21.30 uur

Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je inschrijfgeld dan uiteraard teruggestort.