Online Masterclass Hyperpigmentatie

Masterclass Hyperpigmentatie

49,00

Wissen

Pigmentproblemen zijn de nieuwe rimpels. Jong en oud, man en vrouw: iedereen krijgt ermee te maken. Het ene pigmentprobleem is echter het andere niet en elke huid is uniek.

Kennis over pigmentafwijkingen is dan ook bepalend voor de te kiezen aanpak en het uiteindelijke behandelresultaat. Wil deze succesvol zijn, dan zal je eerst het ontstaan van (hyper)pigmentatie moeten begrijpen en goed moeten weten welke processen zich in de huid afspelen bij de vorming van het pigment.

Ahmet TurkkaniDit, en nog veel meer, komt tijdens deze online, merk-onafhankelijke masterclass aan bod. Je leert alles over en rondom pigment en de daarbij behorende werkstoffen, behandelingen en producten. Je kunt je aanpak hierdoor gericht afstemmen op de vaak specifieke pigmentproblematiek en huidcondities van je klanten en hen nog gerichter en doeltreffender behandelen.

De kennis en expertise van Ahmet staan hiervoor garant; hij is niet voor niets een veelgevraagde (internationale) docent en spreker op beurzen en congressen, met name op het gebied van pigmentatie problematiek. Wil je het maximale aan kennis en kunde over (hyper)pigmentatie, schrijf je dan in; vol = vol!

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 19.00 – 21.30 uur
  • DATA: 10 maart 2022
  • KOSTEN: €49,- ex. BTW per persoon