Online Masterclass Medische Huidproblemen

Wissen
Artikelnummer: 9002-019 Categorie:

Twijfel je wel eens of je een bepaald huidbeeld wel of niet moet behandelen? Wil je meer weten over huidproblemen/-ziektes, beter in staat zijn om bepaalde symptomen te herkennen en zou je je graag zekerder willen voelen wanneer je iemand beter door kunt sturen naar een arts? Dan is deze training, die bestaat uit twee delen en verdeeld over twee avonden wordt gegeven, een absolute must voor jou.

Ahmet Turkkani

DEEL 1: centraal staan huidproblemen met een grensgeval: een doelgroep die bij een arts terecht kan voor behandelingen maar óók in de salon of kliniek komt. Daarnaast bespreken we huidbeelden die absoluut niet behandeld mogen worden, zoals huidkanker. Hoe herken je het, wat mag en kun je doen om mensen te helpen en wat doet een arts? Je krijgt algemene kennis over wat je klant te wachten staat; met uitleg waarom de huid door jou niet behandeld mag worden. Ook worden alle huidlagen onder de loep genomen.

DEEL 2: de kers op de taart voor de huidspecialist anno nu. Hierbij worden huidproblemen (o.a. littekens, virale huidaandoeningen) besproken; hoe ontstaan ze, wat is er aan de hand in welke huidlaag of organel en wat kun en mag je hier als huidspecialist wel en niet aan doen? Ook worden technieken anno nu en de bijbehorende werkstoffen en eventuele behandelopties door de arts besproken. Ideaal voor de specialist die alle behandelopties bespreekbaar wil maken, die samenwerkt met andere specialisten zoals een huidtherapeut of arts of veeleisende klanten heeft.

Je leert de diverse vormen waarin de besproken problemen zich uiten te onderscheiden, de juiste behandeling aan het juiste soort probleem te koppelen en je eigen grenzen hierin te bepalen. Alle moderne behandeltechnieken en essentiële werkstoffen per huidprobleem komen aan bod, waardoor je je klanten straks nog beter van dienst kunt zijn.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 2 dagdelen van 19.00 – 21.30 uur

Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je inschrijfgeld dan uiteraard teruggestort.