Microneedling Bijscholing: behoud je vakbekwaamheid

Artikelnummer: 9002-027 Categorieën: ,

WIST JE DAT JE VERPLICHT BENT ELKE 3 JAAR EEN TRAINING MICRONEEDLING TE VOLGEN?

Microneedling is een specialistische behandeling; het is dan ook essentieel dat je de techniek en kennis goed beheerst én blijft beheersen. Verzekeringsmaatschappijen beseffen dit maar al te goed: daarom staat in de kleine lettertjes van elke polis dat het verplicht is om eens per 3 jaar een applicatiecursus of masterclass te volgen bij een erkende trainer. Alleen dan wordt een eventuele claim in behandeling genomen. Veel huidspecialisten weten dit niet, maar worden wel geacht hiervan op de hoogte te zijn. Het is én blijft dus de taak en verantwoordelijkheid van de huidspecialist zelf om hun vakbekwaamheid en kennisniveau op peil te houden.
Ahmet Turkkani
Is je laatste training inmiddels (bijna) 3 jaar geleden, wil je de dekking op je verzekering behouden, je kennis verbreden en verdiepen en de fijne kneepjes van de techniek (bij)leren als het gaat om het needlen van specifieke problemen zoals pigmentvlekken, striae of littekens? Dan is deze masterclass een must voor jou! Ahmet Turkkani is erkend als trainer bij verzekeringsmaatschappijen, waardoor je met het bij deze training verkregen certificaat weer voor 3 jaar voldoet aan de normen en eisen van je verzekering.

Deze merk-onafhankelijke training omvat zowel theorie als praktijk en wordt gegeven volgens de COVID- richtlijnen. We trainen in kleine groepen en een model meenemen is niet nodig, er wordt op elkaar gewerkt.

Voor deze training kunnen uitsluitend gediplomeerde of in opleiding zijnde schoonheidsspecialisten of huidtherapeuten zich inschrijven.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 1 dag (van 10.00 – 16.00 uur)
  • DATA: 24 oktober 2022
  • KOSTEN: €397 ex BTW per persoon* (incl. SkinPen, lunch, koffie, thee en lekkernijen)  of €249,- ex BTW per persoon* (excl. SkinPen; incl. lunch, koffie, thee en lekkernijen)

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je betaling dan uiteraard teruggestort.