Microneedling bij hyperpigmentatie

Microneedling bij hyperpigmentatie

225,00

Wissen

Hyperpigmentatie komt steeds vaker voor bij mensen die ook de wens hebben de jeugdige uitstraling te behouden of om er zelfs jonger uit te zien. Anti ageing en huidverjonging gaat steeds vaker samen met pigmentproblemen en vereist nauwkeurige kennis en kunde bij het behandelen ervan.

Hoewel een micoroneedling behandeling het pigmentprobleem kan verergeren, is het zeker ook mogelijk pigmentvlekken te verminderen door middel van needling. Hierbij spelen de gebruikte microneedling techniek, de juiste interval en de aangepaste werkstoffen echter een uiterst belangrijke rol.

Ahmet TurkkaniWil je weten wat de mogelijkheden hierin zijn en de juiste technieken leren toepassen? Wil je bij jouw klanten zowel huidverjonging als probleemoplossend werken bij hyperpigmentatie? Geef je dan op voor deze masterclass, bestaande uit een theorie- en praktijk gedeelte. We organiseren deze training in kleine groepjes van max 6 personen, zodat iedereen de juiste techniek leert en Ahmet de hierbij benodigde persoonlijke aandacht goed over iedereen kan verdelen. Het aantal plaatsen is dus beperkt.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 10.00 – 16.00 uur
  • DATA: 3 of 23 November 2020
  • CERTIFICERING: De training is gecertificeerd en voldoet aan de verzekeringsnormen. Met het bijbehorende certificaat kun je je aanvullende verzekering voor de specialisatie microneedling dan ook verlengen.
  • KOSTEN: €225,- ex BTW per persoon (excl. microneedling pen/cartridges*, incl. lunch & mesotherapie ampullen van Instute BCN om op elkaar te oefenen en werken).

* We gaan ervan uit dat je in het bezit bent van een eigen microneedling pen en bijbehorende cartridges. Indien dit niet het geval is, dan kun je evt. Onze microneedling pen en cartridges aanschaffen (resp. €149 en €3,95 ex BTW p/st.)

Deze training vindt plaats op onze eigen trainingslocatie (Proostwetering 24P, Utrecht). Deze training vindt uiteraard plaats onder voorbehoud van Corona-maatregelen. Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons bovendien het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je inschrijfkosten in beide gevallen uiteraard van ons teruggestort.