Masterclass Werkstoffen

Masterclass Werkstoffen

247,00

Tijdens deze merkonafhankelijke masterclass nemen we je mee in de wereld van de meest innovatieve en specifieke werkstoffen anno nu. Zij worden stuk voor stuk besproken en de eraan toegeschreven werking en resultaten worden stap voor stap uitgelegd. Wat is niacinamide? Hoe werken peptiden en retinol? Wat is het verschil tussen ascorbic acid en ethyl ascorbic acid? Hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur? Wat doen ze precies in welke huidlagen?

Aan de hand van deze kennis leer je de werking en inzetbaarheid van producten beter inschatten. Het gaat je daarnaast helpen om per klant tot een zo optimaal mogelijk productadvies te komen. Op basis van deze kennis ben je bovendien beter in staat de klant uit te leggen waarom hij of zij bepaalde product voor thuisgebruik zou moeten aanschaffen. Deze masterclass geeft dus niet alleen je ingrediëntenkennis maar ook je verkoop een flinke boost.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 1 dag (van 10.00-16.30 uur)
  • DATA: 22 juni 2020
  • KOSTEN: €247,- ex. BTW per persoon, incl. lunch, koffie, thee en lekkernijen

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard je teruggestort.