Masterclass Hyperpigmentatie

Masterclass Hyperpigmentatie

247,00

Pigmentproblemen zijn de nieuwe rimpels. Jong en oud, man en vrouw: iedereen krijgt ermee te maken. Het ene pigmentprobleem is echter het andere niet en elke huid is uniek.

Kennis over pigmentafwijkingen is dan ook bepalend voor de te kiezen aanpak en het uiteindelijke behandelresultaat. Wil deze succesvol zijn, dan zal je eerst het ontstaan van (hyper)pigmentatie moeten begrijpen en goed moeten weten welke processen zich in de huid afspelen bij de vorming van het pigment.

Dit, en nog veel meer, komt tijdens deze merkonafhankelijke masterclass aan bod. Je leert alles over en rondom pigment en de daarbij behorende werkstoffen, behandelingen en producten. Je kunt je aanpak hierdoor gericht afstemmen op de vaak specifieke pigmentproblematiek en huidcondities van je klanten en hen nog gerichter en doeltreffender behandelen.

De kennis en expertise van Ahmet staan hiervoor garant; hij is niet voor niets een veelgevraagde (internationale) docent en spreker op beurzen en congressen, met name op het gebied van pigmentatieproblematiek. Wil je het maximale aan kennis en kunde over (hyper)pigmentatie, schrijf je dan in; vol = vol!

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 1 dag (van 10.00-16.30 uur)
  • DATA: 4 mei 2020
  • KOSTEN: €247,- ex. BTW per persoon, incl. lunch, koffie, thee en lekkernijen

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard je teruggestort.