Institute BCN Training (2 dagen)

Institute BCN Training (2 dagen)

197,00

Wissen

Deze training bestaat uit 2 dagen: de Base training en de Advanced training (beide 10.00 – 16.00 uur).

Bij de Base training word je getraind op alle BCN-producten/werkstoffen en de basis behandelprotocollen per huidtype/-conditie. Na deze training kun je zelfstandig aan de slag. De Advanced training volgt enige tijd later. Hier gaan we dieper in op de verschillende huidtypen en -condities die met microneedling te behandelen zijn en de werkstofcombinaties die daar het best bij passen. Je leert hierbij tevens rekening te houden met factoren als de anatomie, fysiologie van de huid en de celdeling en het wondgenezingsproces van de klant. Zij zijn immers medebepalend voor het juiste behandelprotocol en de daarbij best passende behandelinterval. Deze training leert je om per cliënt 100% op maat te werken voor optimaal resultaat.

  • DOCENT:Rosimeri van der Wiel
  • DUUR:  2 dagen (van 10.00-16.30 uur)
  • DATA BCN BASE: ma 20 jan, ma 30 mrt, 8 juni
  • DATA BCN ADVANCED: ma 25 mei, ma 7 sept, ma 2 nov
  • KOSTEN: €197,- ex BTW per persoon*

Het is niet verplicht om na de training een bestelling of startorder te plaatsen voor Institute BCN producten. Mocht je dit wel doen: we werken niet met een verplicht start assortiment. Je bent vrij om je eigen assortiment samen te stellen; uiteraard zullen we je hierbij indien gewenst adviseren. Indien je na de BCN Base training een bestelling plaatst van €750 ex BTW** aan BCN producten dan verrekenen we de kosten van de 2-daagse training als korting op de factuur en is de training dus kosteloos.

* Dit is inclusief lunch, koffie, thee en lekkernijen voor beide dagen en een goodiebag met ampullen om na de BCN Base training mee aan de slag te kunnen.
** Voorafgaand aan een training geplaatste (test)bestellingen ter verdere oriëntatie, test en/of eigen gebruik tellen hierbij niet mee.

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard je teruggestort.