Advanced Peel Techniques ONLINE

Artikelnummer: 9002-14 Categorie:

Ben jij toe aan nieuwe input om te werken met de Alpha-H Peelings? Dan is dit jouw training! Tijdens deze Advanced Peel Techniques focussen we ons volledig op het theoretische gedeelte van onze peelings.

Niet alleen de verschillende zuren en het belang van pH waarde worden besproken, maar er wordt ook uitgebreid en diep ingegaan op de inzetbaarheid bij verschillende huidproblemen, welke processen worden er in gang gezet, wat gebeurd er daadwerkelijk ín de huid. Daarnaast bespreken we het Next Generation Peel Program, waarmee je de huid niet alleen intensief behandelt maar ook op de juiste manier voorbereid op een peelingkuur en tussendoor met de juiste producten verzorgd.

We bieden zowel een online als ‘in-house’ versie. Mocht je ook praktijk willen volgen, dan is de Advanced Peel Techniques ‘in-house’ training perfect voor jou.

  • DOCENT: Myra Kersbergen
  • TIJD: 10.00-11.30 uur (kleine uitloop mogelijk)
  • AANBETALING*: € 29,- ex BTW

* Deze aanbetaling ontvang je terug zodra je daadwerkelijk live aanwezig bent geweest tijdens de webinar, in de vorm van een kortingscode welke je kunt inzetten bij je volgende bestelling.

Trainingen zijn alleen toegankelijk en bedoeld voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard teruggestort.