Advanced Peel Techniques IN-HOUSE

Artikelnummer: 9002-15 Categorie:

Ben jij toe aan nieuwe input om te werken met de Alpha-H Peelings? Dan is dit jouw training! Tijdens deze Advanced Peel Techniques training focussen we ons volledig op onze peelings. We gaan qua theorie de diepte in en gaan aan de slag met verschillende peel-technieken om het allerbeste resultaat te behalen.

Niet alleen de verschillende zuren en het belang van pH waarde worden besproken, maar er wordt ook uitgebreid en diep ingegaan op de inzetbaarheid bij verschillende huidproblemen, welke processen er in gang worden gezet en wat er daadwerkelijk gebeurt ín de huid. Daarnaast bespreken we het Next Generation Peel Program, waarmee je de huid niet alleen intensief behandelt maar ook op de juiste manier voorbereid op een peelingkuur en tussendoor met de juiste producten verzorgd.
Na de lunch vervolgen we met het uitgebreide praktijkgedeelte, waarbij je leert werken met verschillende technieken met de peelings.

  • DOCENT: Myra Kersbergen
  • DUUR: 1 dag (van 10.00-16.00 uur)
  • PRIJS: € 89,- ex BTW (incl. lunch, thee, koffie en lekkernijen)

Deze training vindt plaats op onze eigen trainingslocatie (de Meern). Trainingen zijn alleen toegankelijk en bedoeld voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard teruggestort.