2-daagse Masterclass Huid Expert

497,00

Heb je ook het idee dat je kennis te kort schiet bij de opbouw en werking van de huid? Vind je het moeilijk om de essentie van een huidprobleem uit te leggen? Of wil je je kennis updaten? Deze 2- daagse merkonafhankelijke training over de huid en huidaandoeningen met bijbehorende behandelmogelijkheden is een must voor de huidspecialist die kennis en kunde wil bieden aan de hedendaagse veeleisende consument.

Dag 1 staat in het teken van medische huidproblemen. Behalve de huid, anatomie en fysiologie komen huidziektes en de bijbehorende behandelingen en medicatie aan bod. Hierdoor ben je in staat om bepaalde symptomen eerder te herkennen en klanten door te sturen naar een arts. Hierdoor kun je beter de grens bepalen tussen medische en cosmetische behandelingen. Onderwerpen zijn o.a. huidkanker, littekens en virale huidaandoeningen.

Dag 2 staat in het teken van cosmetische behandelingen van huidproblemen zoals acne of hyperpigmentatie. Je leert de diverse soorten te onderscheiden en de juiste behandeling aan het juiste soort probleem te koppelen. Alle moderne behandeltechnieken en essentiële werkstoffen per huidprobleem komen aan bod waardoor je je klant nog beter van dienst kunt zijn. Zo hou je je klant bij jou in de salon en voorkom je dat ze naar een concurrent gaan.

  • DOCENT: Ahmet Turkkani
  • DUUR: 2 dagen (van 10.00-16.30 uur)
  • DATA: 28 sept en 6 okt 2020
  • KOSTEN:  €497,- ex. BTW per persoon, incl. lunch, koffie, thee en lekkernijen voor beide dagen

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard je teruggestort.