2-daagse ALPHA-H installatie training

2-daagse ALPHA-H installatie training
Artikelnummer: 9002-017 Categorie:

De ALPHA-H installatie training bestaat uit 2 dagen: een dag theorie en een dag praktijk (10.00 – 16.00 uur). De 2-daagse training is kosteloos; wel is hier een minimale startinvestering van €1950 ex BTW aan verbonden*. We werken echter niet met een verplicht start assortiment; we bekijken liever per klant welk assortiment het best past bij de (beoogde) doelgroep. Je bent dus geheel vrij om je eigen assortiment samen te stellen voor dit bedrag. Bij inschrijving** voor deze 2-daagse training vragen wij een aanbetaling op je startorder à €199,-. (+€49 p.p. extra bij meerdere personen). Dit bedrag wordt na de training vervolgens als korting op je startorder verrekend, zodat de training alsnog kosteloos is.

* Afwijken van de startinvestering en instappen voor een lager bedrag is ook mogelijk. In dit geval wordt de aanbetaling echter niet achteraf als korting op de startorder verrekend. Je bent dan wel geheel vrij om de hoogte van je startorder zelf te bepalen!
** Trainingen zijn alleen toegankelijk en bedoeld voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten. Voor stagiaires geldt dat ze (aantoonbaar) ingeschreven staan bij een erkende opleiding met minimaal niveau 3.

  • DOCENT: Myra Kersbergen
  • DUUR: 2 dagen (van 10.00-16.00 uur)
  • AANBETALING: €199,- ex BTW (+€49 p.p. extra bij meerdere personen); incl. lunch, koffie, thee en lekkernijen

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Utrecht). Bij onvoldoende deelnemers behouden we ons het recht voor om een training of masterclass te annuleren. Je krijgt je evt. (aan)betaling dan uiteraard teruggestort.