BLIJF DE AUTORITEIT OP JE VAKGEBIED

In onze branche raak je nooit uitgeleerd. Nieuwe behandelingen, technieken en werkstoffen volgen elkaar in rap tempo op. Daarnaast zien we vaak dat bepaalde kennis verwatert of simpelweg ontbreekt omdat deze niet aan bod komt in de basisopleiding. Ondertussen raakt de consument via bladen, internet en social media steeds beter geïnformeerd. Het is dus essentieel dat je je kennis up-to-date houdt en verder verbreedt en verdiept als je wilt kunnen blijven voldoen aan de huidige kennis- en kwaliteitseisen. Zo blijf je je klant –en daarmee je concurrent– een flinke stap voor.

Ga je voor echte huidverbetering en wil je je blijven ontwikkelen als huidspecialist én ondernemer? Dan ben je bij Skindependent Academy aan het juiste adres. Samen met toptrainers als Ahmet Turkkani, Marianne van den Broek en Rosimeri van der Wiel maken we ons sterk voor de professionaliteit in de branche met een breed aanbod van (merk-onafhankelijke) trainingen en masterclasses. De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Dus ook als je niet met onze merken werkt helpen wij je om je kennis en expertise als huidspecialist én ondernemer te verbreden en verdiepen.

ONLINE TRAININGEN

TRAININGEN OP LOKATIE

(In verband met Corona onder voorbehoud)

TRAINERS

Onze trainers Ahmet Turkkani, Marianne van den Broek en Rosimeri van der Wiel hebben allen een expert status binnen hun vakgebied en staan daarmee garant voor de juiste kennis en expertise. Door hun achtergrond als huidspecialist, ondernemer, docent, trainer en gastspreker op congressen in binnen- en buitenland weten zij precies welke kennis er ontbreekt, aan welke kennis behoefte is en waar men tegenaan loopt in de praktijk. Door hun jarenlange kennis en ervaring weten zij bovendien de vertaalslag te maken van diepgaande theorie naar de salonpraktijk, zodat de opgedane kennis ook echt direct toepasbaar is in je eigen salon of praktijk.