SKNGM lifts, tones, sculpts, boosts & brightens the skin like never before

WORK THAT FACE!

Als we onze spieren niet trainen verslappen we en verliest ons lichaam letterlijk en figuurlijk zijn vorm. Dat geldt ook voor het gezicht. Het telt meer dan 55 spieren, maar die trainen we nooit. In plaats daarvan grijpen we massaal naar fillers en cosmetische ingrepen om de huid te liften en verstevigen en verslapping tegen te gaan. Zonde, want met goed op spanning staande gezichtsspieren kan nog heel veel winst worden behaald; zonder prikken of snijden. Daarom lanceren we SKNGM: een reeks van high impact work-outs voor de huid waarmee we niet alleen het bindweefsel verstevigen, maar ook het “ophangsysteem” van de huid –de onderliggende spieren en aanhechtingen– aanpakken en verstrakken!

SKNGM

SKNGM is meer dan alleen bindweefselmassage; het is een totaalconcept. In de behandelingen, compleet met warming up en cooling down, worden unieke lifting & sculpting technieken toegepast. Naast specifieke manuele grepen en routines maken we hierbij, net als in de sportschool, gebruik van speciale SKNGM-apparatuur en tools die helpen bepaalde diepere huidlagen of spieren te stimuleren of juist ontspannen en verklevingen helpen losmaken. Tijdens de work-outs wordt bovendien gewerkt met speciale SKNGM-producten. Zij zorgen voor optimale grip voor de behandelaar en voorzien de huid van de nodige energie en voedingsstoffen, die optimaal worden opgenomen door de verhoogde doorbloeding.

Het resultaat: aanmaak van collageen, meer volume, versteviging van de contouren en een liftende en verstrakkende werking van binnenuit. Ook preventief! SKNGM is een perfect alternatief voor wie fillers of een cosmetische ingreep overweegt of nog even wil uitstellen. Tegelijkertijd helpt het de resultaten van deze behandelingen optimaal te houden.

Het SKNGM-concept is een onmisbaar onderdeel van elke op huidverbetering en age management gerichte behandelaanpak en kan hierin naadloos worden geïntegreerd.

Logo SKNGM

WE’RE LAUNCHING SOON!

In mei komen de website en trainingsagenda online en kun je je inschrijven voor de trainingen, waarmee we in juni van start gaan. Hierin wordt diepgaande anatomische theorie op het gebied van de huid, spieren, aanhechtingen en weefsels gecombineerd met het aanleren van onze ‘signature’ lifting & sculpting technieken en het werken met de speciale SKNGM-tools. Aan accreditatie voor het SKIN register wordt gewerkt. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van meer nieuws over SKNGM? Laat dan hier je email adres achter!

    Je naam*

    Salonnaam*

    Je e-mailadres*

    SKNGM