• skngm

HET NIEUWE BEHANDELCONCEPT VOOR HUIDPROFESSIONALS!

WORK THAT FACE!
SKNGM (skingym) is hét sportschool concept voor de huid. We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact full face work-outs. Tijdens de behandelingen pakken we niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan met onze eigen, unieke manuele lifting & sculpting technieken. Nu horen we je denken: ‘oh, maar ik heb al (meerdere) bindweefseltechnieken onder de knie. Wij beloven je: onze aanpak gaat echt nog een flinke stap verder. SKNGM is namelijk een totaalconcept. We werken niet alleen met unieke manuele technieken, maar ook met speciale SKNtools waarmee we verklevingen losmaken en de diepere huidlagen en spieren stimuleren of juist helpen ontspannen. Daarnaast voorzien we de huid tijdens de work-outs van de juiste energie en voedingsstoffen met onze eigen ontwikkelde SKNproducts.

Deze totaalaanpak staat garant voor celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van o.a. collageen, elastine en reticuline, meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit.

TAKE YOUR RESULTS TO THE NEXT LEVEL!
Met SKNGM ga je niet alleen next level in je behandelingen, maar ook qua resultaat. Toch is het belangrijk om bij het begin te beginnen en conditie op te bouwen. De Signature work-out vormt de basis van het SKNGM-concept. In deze work-out wordt zowel manueel als met verschillende SKNtools en SKNproducts gewerkt.

TOTALE WORK-OUT
De work-out is opgebouwd uit onderstaande onderdelen en duurt 45 minuten. Onze behandeladviesprijs is €69,-.

Totale workout
  • WARMING UP
    De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. We werken hierbij zowel manueel als met de SKNball.
  • HIGH IMPACT WORK-OUT
    Intensieve grepen worden afgewisseld met face cardio om zowel bindweefsel, spieren én aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.
  • COOL DOWN
    In deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. De klant komt hierbij volledig tot rust.