DE NIEUWE -GEACCREDITEERDE- BEHANDELTECHNIEK VOOR HUIDPROFESSIONALS!

WORK THAT FACE!

SKNGM (skingym) is dé sportschool voor de huid. We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact full face work-outs. Onze work-outs pakken niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan. Dit doen we met onze eigen, unieke manuele lifting & sculpting technieken. Nu horen we je denken: ‘oh, maar ik heb al (meerdere) bindweefseltechnieken onder de knie. Wij beloven je: onze aanpak gaat echt nog een flinke stap verder. We werken niet alleen met unieke manuele technieken, maar ook met speciale SKNtools waarmee we verklevingen losmaken en de diepere huidlagen en spieren stimuleren of juist helpen ontspannen. Daarnaast voorzien we de huid tijdens de work-outs van de juiste energie en voedingsstoffen met ons eigen ontwikkelde SKNproduct: AOX Therapy Face Oil Drops.
Deze aanpak staat garant voor celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van o.a. collageen, elastine en reticuline, meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit.

TAKE YOUR RESULTS TO THE NEXT LEVEL!

Met SKNGM ga je next level met je behandelingen en dat geeft zichtbaar resultaat! De Signature work-out vormt de basis van SKNGM. In deze work-out wordt zowel manueel als met verschillende SKNtools en de AOX Therapy Face Oil Drops gewerkt.

TOTALE WORK-OUT

De work-out is opgebouwd uit onderstaande onderdelen en duurt 45 minuten.

Totale workout
  • WARMING UP
    De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. We werken hierbij zowel manueel als met de SKNball.
  • HIGH IMPACT WORK-OUT
    Intensieve grepen worden afgewisseld met face cardio om zowel bindweefsel, spieren én aanhechtingen te stimuleren. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.
  • COOL DOWN
    In deze fase wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. De klant komt hierbij volledig tot rust.

Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd