DE SKNBALL – RELAX & DETOX

  De SKNball faciliteert verschillende processen in de huid én spieren. Zo kan de SKNball worden gebruikt als Warming Up om de gezichtsspieren te ontspannen. Door middel van verschillende stretchoefeningen wordt spanning effectief uit de spieren losgelaten. Op deze manier worden de huid optimaal voorbereid voor een effectieve opname van crèmes en serums.

  • TRAIN
   De SKNball masseert huid en bindweefsel, maakt verklevingen los, bevordert de spierelasticiteit en -soepelheid en maakt de spieren tegelijkertijd strakker en sterker.
  • RELAX
   De SKNball gaat spanningen in het voorhoofd, de wangen en kaak(spieren) tegen.
  • DETOX
   De SKNball zorgt voor een zachte én effectieve massage. De verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en opname van serums en crèmes.
  • LANGE ZIJDE
   Vermindert zwelling, bevordert lymfedrainage en contouring.
  • CUPIDO BOOG
   Lift en sculpt het gezicht, helpt spanning los te laten.
  • MIDDELSTE ZIJDE
   Definieert de jukbeenderen, bevordert lymfedrainage.
  • KARTELRAND
   Bevordert de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
  • KORTE ZIJDE
   Vermindert (vocht)wallen en wenkbrauw spanning.
  • PUNT
   Vermindert algehele spanning in het gezicht.

  DE SKNSCULPT – SHAPE & GLOW

  De multifunctionele SKNsculpt heeft 6 verschillende randen met elk hun eigen toepassingstechniek en effect. De SKNsculpt maakt verklevingen in bindweefsel en onderliggende spieren los waardoor afvalstoffen en opgebouwde spanning in o.a. kaak, voorhoofd en wenkbrauwen (hoofdpijn, fronsrimpels) vrijkomen. Tegelijkertijd wordt de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De SKNsculpt is ook perfect voor het liften en sculpten van het gezicht en het ‘plumpen’ van fijne lijntjes. Dagelijkse massage van kaaklijn en jukbeenderen zorgt voor strakkere contouren en meer definitie. De massage bevordert bovendien de afvoer van afvalstoffen en vochtophopingen (vochtwallen) en de doorbloeding, wat weer zorgt voor betere opname van werkstoffen uit serums en crèmes. TIP: bewaar de SKNsculpt in de koelkast voor een verkoelende werking. Dit is tevens effectief bij wallen en donkere kringen; de kou helpt dit verminderen.

  Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd