Het is najaar, dus het peelingseizoen gaat weer van start! De herfstperiode is de ideale tijd voor jou en je klant om intensief te werken aan huidverbetering. Pigment, littekens, acne, cel schade, verslappingen en rimpels? Met peelings kunnen we dit doelgericht en effectief aanpakken.

Onze Alpha-H peelings zijn eenmalig in te zetten als ‘boost’, maar voor lange termijn resultaten is een kuurvorm noodzakelijk. Daarom lanceren we het Alpha-H Next Generation Peel Program, dat speciaal is samengesteld om het allerbeste uit elke huid te halen. De combinatie van de beste ‘skin actives’ voor thuisgebruik, persoonlijk samengestelde peeling kuren en jouw kennis garandeert de beste resultaten ooit.

WAAR BESTAAT HET NEXT GENERATION PEEL PROGRAM UIT?

Het Alpha-H Next Generation Peel Program is een uniek en intensief behandeltraject, waarin jij, samen met de klant, intensief aan de slag gaat om het beste uit elke huid te halen! Of het nu gaat om pigment, acne, littekens en/of huidveroudering: binnen het Next Generation Peel Program zijn tal van mogelijkheden om deze huidproblemen aan te pakken!
Het volledige programma bestaat uit:

  • Intakegesprek met klant
  • Opstellen persoonlijk behandelplan
  • 6 peelings in 12 weken
  • 2 treatment kits (pre- & post peel kit) voor thuisgebruik
  • Eindevaluatie

WIL JIJ OOK HET VERSCHIL MAKEN VOOR JE KLANT?

Ga de samenwerking aan met jouw klant en bereik binnen 12 weken geweldige resultaten! We ondersteunen je graag en vertellen je alles over de mogelijkheden van Alpha-H binnen jouw salon. Het Next Generation Peel Program is onderdeel van het Alpha-H assortiment. We maken graag kennis met je en sturen ter kennismaking graag vrijblijvend een uitgebreid informatie pakket naar je toe! Klik op onderstaande banner en vul je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk (per mail) contact met je op, zodat jij je informatie pakket voorzien van samples en travelsize producten snel in huis hebt!

WAAROM ALPHA-H?

Waar zelfs dermatologen 25 jaar geleden nog huiverig waren om te werken met fruitzuren, zijn ze anno nu niet meer weg te denken als het gaat om huidverbetering. En dat is waar het bij Alpha-H om draait. Of het nu gaat om zware acne (zoals bij oprichtster Michelle), hyperpigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes of rimpeltjes, een vale teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren zijn dé sleutel tot huidverbetering. Daarom vormen alpha- en beta hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) als glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur de basis van onze huidverbeterende producten en behandelingen; waarbij glycolzuur onze absolute favoriet is.

Enerzijds vanwege de wetenschappelijk bewezen werking; anderzijds omdat het van alle fruitzuren het breedst inzetbaar is ten aanzien van verschillende huidcondities en huidproblemen. Glycolzuur heeft daarnaast de kleinste moleculaire structuur van alle zuren, waardoor het in staat is om het diepst in de huid door te dringen. Om daar ook echt te komen, heeft glycolzuur (net als andere fruitzuren) wel een zetje nodig: een lage pH-waarde. Want hoe lager de pH-waarde, hoe dieper glycolzuur in de huid dringt en hoe meer effect in de diepere huidlagen. Daarom formuleren wij al onze fruitzuurproducten (voor professioneel én thuisgebruik) met een lage pH-waarde zonder de huid uit balans te brengen. Glycolzuur is bovendien een uitstekende transportstof: het trekt andere actieve ingrediënten mee dieper de huid in.

Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd