VAMPIRE PLLA INFUSION

VAMPIRE PLLA INFUSION HydroJelly Mask

Het perfecte masker voor de (rijpere) huid die last krijgt van volumeverlies en verslapping. PPLA, ofwel poly-L-lactic acid (polymelkzuur) wordt al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt als oplosbaar hechtmateriaal. Het huideigen collageen hecht zich vast aan en bouwt zich zo langzaamaan op rond geabsorbeerd polymelkzuur. De op deze manier gestimuleerde collageenaanmaak zorgt niet alleen voor het sluiten van een wond, maar ook voor het creëren van een stevigere huid en meer volume, het zogeheten ‘plumping’ effect. De huidcontour wordt meer gedefinieerd en de huid oogt voller, strakker en steviger.

INZETBAAR:

rijpere huid, bij fijne (rokers)lijntjes en rimpeltjes, verlies van volume, stevigheid en elasticiteit, ingevallen wangen, traangootjes, marionettenlijntjes). Ook perfect voor wondgenezing.

WERKING

  • Collageen inductie; het huideigen collageen hecht zich en bouwt zich op rondom het geabsorbeerde polymelkzuur.
  • Door toename collageen wordt de huid voller, steviger en elastischer.
  • Vermindering van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.
  • Liftende werking, contourverbetering en volume.

KEY INGREDIENTEN

  • PLLA (POLY-L-LACTIC ACID): een synthetisch polymeer dat sinds 1970 wordt gebruikt als medisch (oplosbaar) hechtmateriaal. PLLA (ook wel ‘collageen herstel poeder’ genoemd) geeft de regeneratie van het huideigen collageen een boost doordat huideigen collageen zich langzaam opbouwt rond geabsorbeerd PPLA. Hierdoor wordt verloren collageen geleidelijk aan vervangen; resulterend in een toename van volume/ huiddikte en elasticiteit en dus een steviger, gladdere huid. PPLA zorgt niet alleen voor aanpak van fijne lijntjes en rimpeltjes (voorhoofd, frons, rokerslijntjes, kraaienpootjes en neuslippenplooi) maar ook voor algehele contourverbetering en volume (marionettenlijntjes, traangootjes, ingevallen wangen).
  • HYALURONZUUR: voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van huideigen glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.