TRACE ELEMENTS – Nutritive Solution

TRACE ELEMENTS – Nutritive Solution

10 ampullen van 2ml per ampul

Anti-aging, acne, haarverlies

Mineralen en sporenelementen zijn cruciaal voor een goed functioneren van de huid: ze voorzien de huidcellen van de energie die nodig is om de huidherstel- en vernieuwingsprocessen uit te voeren en zorgen ze dat vitaminen hun werk goed kunnen doen. Er is echter vaak sprake van tekort aan mineralen- en sporenelementen. En net zoals in het lichaam leidt een vitamine- en/of mineralentekort in de huid ook tot (over)gevoeligheidsreacties en problemen.

Daarbij komt dat als we ouder worden de bloedvaten ook ‘verouderen’, waardoor de huid steeds slechter doorbloedt raakt en de aanvoer van voedingsstoffen naar de huidcellen verslechterd. Gevolg: de huidcellen raken vermoeid, de celdeling gaat langzamer, de huid wordt dunner, droger, krijgt rimpels en vertoont onregelmatige pigmentatie.

Om bovengenoemde huidproblemen en de (vroegtijdige) veroudering als gevolg hiervan aan te pakken worden hoogwaardige huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen ingezet. Deze beklijven echter pas als de cellen over voldoende energie beschikken om te goed te functioneren; als de cel reactiviteit goed is. Daar zijn mineralen en sporenelementen voor nodig.

De Trace Elements – Nutritive Solution ampullen bevatten een mix van zink, selenium, koper, mangaan en chroom; de perfecte cocktail van essentiële mineralen en sporenelementen die de huid voorzien van de juiste voedingsstoffen en energie om de groei- en herstelprocessen goed te laten verlopen, disbalans in de huid te herstellen en de versterking te bieden tegen externe agressoren. Daarnaast zijn ze dus onmisbaar om de huid optimaal voor te bereiden en laten reageren op huidverbeterende producten en behandelingen.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Zink, selenium, koper, mangaan, chroom

INCI

Aqua/Water, Sodium Bicarbonate, Zinc Gluconate, Manganese Gluconate.