SPOT DIMINISHING ALA HydroJelly Mask

Behandel jij acne met blauw LED-licht en wil je de werking en resultaten optimaliseren?  Dan is het Spot Diminishing ALA Masker op basis van 5-aminolovulinic acid (ALA, ook wel aminolevulinezuur genoemd). Deze stof maakt de door acne aangedane huidcellen namelijk gevoeliger voor het blauwe licht én zorgt er zo voor dat de zich daar opgehoopte bacteriën nog beter worden gedood. Bestaande acne wordt aangepakt en de vorming van nieuwe ontstekingen wordt zo voorkomen.

Bijkomend voordeel: de combinatie van 5-aminolovulinic acid en deze zogeheten Photodynamic Therapy (PDT) met blauw LED-licht zorgt ervoor dat er zelden post-inflammatoire hyperpigmentatie ontstaat.

INZETBAAR:

acne, vette, onzuivere huid, infecties, wondjes, ingegroeide haartjes.

WERKING

  • Maakt de huid ontvankelijker voor en optimaliseert zo de werking van behandelingen met blauw LED-licht.
  • Antibacterieel, ontstekingsremmend, antischimmel en antivirale werking.
  • Pakt bestaande acne aan en helpt vorming van nieuwe ontstekingen voorkomen.
  • Vermindert de kans op post-inflammatoire hyperpigmentatie.

KEY INGREDIENTEN

  • 5-AMINOLOVULINIC ACID (ALA): een foto sensitieve stof, d.w.z.: na aanbrengen wordt deze stof door de huid zodanig omgezet dat de huidcellen gevoeliger worden voor licht. Door blauw LED-licht met ALA te combineren nemen werking en resultaat flink toe. Door deze combinatie is het blauwe licht in staat tot in de dermis door te dringen en daar de P.acnes bacterie te doden. Ook wordt de talgproductie afgeremd. De hoeveelheid talg in de porie vermindert en de acne wordt minder (de P.acnes bacterie gedijt in talg).
  • EUCALYPTUS OLIE: staat bekend om zijn antibacteriële en schimmeldodende werking, helpt de wondgenezing en vermindert ontstekingsreacties en infecties. Het helpt geïnfecteerde plekjes indrogen, verlicht de geirriteerde huid en vermindert zwelling.
  • PEPERMUNT OLIE: adstringerend, helpt rzo oodheid en haarvaatjes verminderen; antibacterieel, blaast trage huidvelvernieuwing nieuw leven in.

LET OP: PDT in combinatie met ALA vereist dat de klant tot 48 uur na de behandeling uit de zon blijft omdat de verhoogde lichtgevoeligheid van de huid kan zorgen voor een verhoogde kans op verbranding!

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.