Snow Face Mask

Snow Face Mask

INZETBAAR:

vochtarme huid, gevoelige/geïrriteerde of kapotte huid, eczeem, psoriasis.

WERKING

  • Intensieve hydratatie, voeding en kalmering.
  • Zorgt voor een ultra zachte, soepele huid.
  • Helpt een kapotte, geïrriteerde huid sneller genezen en de huidbarrière herstellen.
  • Ontstekingsremmend en ontsmettend.


KEY INGREDIENTEN

  • SHEABUTTER: rijk aan vitamine A en E, allantoïne en onverzeepbare delen, wat het een zeer werkzaam en voor alle huidtypen goed te verdragen ingrediënt maakt. Het speelt daarnaast een rol bij cel herstel en verbetering van de bloedcirculatie in de haarvaatjes. Dit stimuleert genezingsprocessen van een gesprongen huid, kloven en huidzweertjes. Het hoge gehalte aan vetzuren maakt sheabutter bovendien een bijzonder effectieve moisturiser. De sterk vochtbindende werking helpt de buitenste beschermlaag intact te houden, vochtverlies voorkomen en elasticiteit behouden. De huid wordt zacht en soepel en is beschermd tegen uitdrogen.
  • HONING: rijk aan antioxidanten, voedt, helpt de huid samentrekken en herstellen, ontsmettend, ontstekingsremmend, helpt wondjes sneller genezen.
  • KOKOSOLIE: rijk aan vitaminen en vetzuren, heeft een beschermende werking op de celmembranen tegen o.a. uitdroging. Hoe meer onverzadigde en dus aan oxidatie onderhevige vetzuren zich in de celmembranen bevinden, des te meer de cellen onderhevig zijn aan vrije radicalen en oxidatie. Kokosolie is licht zuurvormend, wat goed is voor de pH­-balans. Het laurine- en caprylzuur in kokosolie heeft een antimicrobiële en schimmeldodende werking. De ontstekingsremmende werking is heilzaam bij psoriasis en eczeem.


GEBRUIK

Breng een ruime hoeveelheid aan op gezicht, hals en decolleté. Na 10 min. verwijderen met een warm, vochtig kompres.