ROSEHIP HOP HydroJelly Mask

Hét masker voor de huid die als gevolg van een langdurig vet-/vochttekort of een van nature niet goed functionerende huidbarrière (over)gevoelig is. Het Rosehip Hop HydroJelly Masker zorgt enerzijds voor superieure hydratatie en versterking van de huidbarrière; anderzijds helpt het actief bij het bestrijden van ontstekingen (acne) en ontsteking gerelateerde huidaandoeningen als rosacea, psoriasis, eczeem en dermatitis.

INZETBAAR:

geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge, gevoelige en/of onzuivere huid. Ook perfect bij rosacea, eczeem en andere ontsteking gerelateerde huidaandoeningen.

WERKING

  • Sterk hydraterend, uitstekende moisturiser
  • Versterkt de celwanden en huidbarrière
  • Kalmeert allerhande vormen van huidirritatie en jeuk
  • Ontstekingsremmend bij acne en ontsteking gerelateerde aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en rosacea
  • Hoge dosis antioxidanten beschermt tegen oxidatieve schade

KEY INGREDIENTEN

  • ROZENBOTTEL EXTRACT (organic): rozenbottel is een superieure moisturizer, boordevol omega-3 en omega-6 en vitamines A, B1, B2, B3, C, E en K. Het wordt snel door de huid opgenomen en sluit vocht in, wat zorgt voor snelle en langdurige hydratatie. De hoge dosis essentiële vetzuren versterkt de celwand en zorgt zo dat de cellen geen onnodig vocht verliezen. De hoge dosis vitamines zorgen voor essentiële voedingstoffen, antioxidanten en huidherstel. Alhoewel hoge doses omega-6 in principe niet geschikt zijn voor een vette/acne huid, is rozenbottel hierbij juist in het bijzonder nuttig omdat het de huid verzacht, de poriën niet verstopt en de hoge dosis vitamine E uit rozenbottel de huid kalmeert en irritaties en ontstekingen vermindert. Rozenbottel is daardoor ook zeer geschikt bij rosacea, eczeem en andere ontsteking gerelateerde huidaandoeningen.
  • ELEKTROLYTEN (organic): elektrolyten uit kokoswater helpen het vochtgehalte van de huid te herstellen en uitdroging te voorkomen door water in de huidcellen te herstellen en aan te trekken. Deze elektrolyten zorgen voor een significante verbetering van droogheid, jeuk, donkere kringen en fijne lijntjes. Ook zorgen elektrolyten voor hydratatie op natuurlijke wijze, zonder toevoeging van overtollige oliën en helpen ze de natuurlijke vocht- en pH-waarden van de huid in evenwicht te brengen. Ze zijn een natuurlijke huidoplossing voor de ultieme hydratatie van de huid. Elektrolyse verwijdert ook toxines en overtollige oliën om ontstekingen en puistjes te helpen verminderen. Een natuurlijke bron van cytokines in kokoswater, eiwitten die anti-aging bevorderen door de natuurlijke herstelcyclus van de huid te ondersteunen in de nasleep van schade door de zon of omgevingsfactoren zoals vervuiling.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.