Rose Face Mask

Rose Face Mask

INZETBAAR:

verslapping, beginnende lijntjes en rimpels, gevoelige huid, overmatige talgproductie, bij eczeem/dermatitits

WERKING

  • Verzachten en verfijnen van lijntjes en rimpels
  • Vermindert ontstekingsgevoelige reacties
  • Hydrateren en herstelt de natuurlijk pH
  • Vermindert roodheid van een overgevoelige huid


KEY INGREDIENTEN

  • ROZENWATER: helpt de huid zuurstof opnemen en ontgiften, brengt de talgproductie in balans, regenereert, helpt bij wondgenezing en gebroken haarvaatjes en bij eczeem/dermatitis, pakt gisten op de huid aan zonder de goede bacteriën aan te tasten
  • GRANAATAPPEL: rijk aan antioxidanten, een uniek omega-5 vetzuur met sterke ontstekingsremmende eigenschappen en foliumzuur. Foliumzuur stimuleert de productie van gezonde huidcellen, waardoor de huid sneller herstelt.
  • GROENE THEE: Bevat hoge concentraties polyfenolen (antioxidanten). Zij beschermen de huid tegen vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan in de huid door oxidatieve stress (luchtvervuiling, psychische en lichamelijke stress) en UV-straling, vallen de celwand aan en breken de collageen- of elastinevezels in de huid af met verslapping en rimpeltjes tot gevolg. Een teveel aan vrije radicalen betekent vroegtijdige veroudering. De antioxidant werking van groene thee is gemiddeld 200 maal effectiever dan die van vitamine E. Groene thee heeft tevens een anti- bacteriële, anti-roodheid en ontstekingsremmende werking, en levert een belangrijke bijdrage in regeneratie en stimulatie van de huid door een diepe en langdurige hydratatie.
  • HYALURONZUUR: kan tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van huideigen glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak.
  • PERILLA OLIE: wordt gewonnen uit de bruine zaden van de Perilla plant en heeft een staat bekend om zijn hoge antioxidatieve krachten. Perilla olie is bijzonder rijk aan alfa-linolzuur. Dit linolzuur is het belangrijkste omega-3 vetzuur, wat de wondgenezing van de huid sterk ondersteunt en versneld. Daarnaast werkt het hydraterend en vermindert het jeuk, bij bijvoorbeeld eczeem.


GEBRUIK

Breng een ruime hoeveelheid aan op gezicht, hals en decolleté. Na 10 min. verwijderen met een warm, vochtig kompres.