RENEWAL BOOST

RENEWAL BOOST HydroJelly Mask

Het Renewal Boost masker is ideaal om in te zetten bij huiden met een beschadigde huidbarrière. Het masker is rijk aan de blauwgroen-alg, welke ondersteunend werkt in herstel en de aanmaak van nieuwe cellen. De combinatie met diamantpoeder maakt dat dit masker breed inzetbaar is. Maakt de huid egaler, frisser en geeft een mooie, zachte glow.

INZETBAAR:

bij een beschadigde, droge huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, verlies van volume in de huid en een vale, onegale huid, zonbeschadigde huid en rest-acne.

WERKING

  • Ondersteund het herstel van beschadigde cellen en een beschadigde huidbarrière.
  • Stimuleert celvernieuwing en de vorming van sterke nieuwe cellen.
  • Verhoogt de aanmaak van collageen.
  • Zorgt voor meer volume in de huid.

KEY INGREDIENTEN

  • BLAUWGROEN-ALG (Aphanizomenon Flos-Aquae): hersteld, ondersteunt in aanmaak én herstel van nieuwe cellen. De blauwgroen-alg is een wilde alg die in zuiver water groeit. Verschilt 1 atoom met hemoglobine (zuurstofdragende rode bloedcellen) en is waarschijnlijk daardoor zo sterk in het tegengaan van het afbreken van cellen en het vertragen van het verouderingsproces. Bevat naast betacaroteen ook chlorofyl, wat ervoor zorgt dat er stamcellen worden aangemaakt en deze worden getransporteerd naar beschadigde cellen. Hierdoor krijgt de huid de kans te herstellen en weer in conditie te komen.
  • DIAMANT POEDER: geeft de (zonbeschadigde) huid een mooie egalisatie en verbetert de huidteint. Verbetert imperfecties zoals rest-acne en grove poriën. Helpt rimpeltjes en fijne lijntjes optisch te vervagen. Werkt daarnaast stimulerend op aanmaak van nieuw collageen en geeft de huid een zachte glow.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.