RADIANCE BIOTIN

RADIANCE BIOTIN HydroJelly Mask

Een krachtig, herstellend masker voor de gevoelige, schilferige, geïrriteerde, droge, eczematische of anderszins problematische huid. Biotine (vitamine B8) speelt een sleutelrol in de energiehuishouding en herstelprocessen van de huidcellen, met name door de vorming van vetzuren, die essentieel zijn voor een gehydrateerde huid en een gezonde huidbarrière. Het masker stimuleert de aanmaak van deze vetzuren, wat zorgt voor herstel van de vet-/vochtbalans en daarmee de huidconditie. Daarnaast stimuleert biotine de celvernieuwing, wat het herstel van de huidbarrière bespoedigt.

INZETBAAR:

bij een droge (vet- en/of vochtarme huid), gevoelige, geïrriteerde huid, eczeem en rosacea.

WERKING

  • Brengt de droge, gevoelige en problematische huid in balans.
  • Helpt vetten en vocht gelijkmatig distribueren, voor herstel van de huidbarrière en aanpak van een droge, schilferige, jeukerige huid, eczeem, dermatitis, rosacea en andere problemen als gevolg van een verstoorde huideigen afweer.
  • Stimuleert de celvernieuwing, voor huidherstel.

KEY INGREDIENTEN

  • BIOTINE (VITAMINE B8): speelt een belangrijke rol bij de (cel)groei, het cel metabolisme en herstelprocessen van de huid, met name omdat het de aanmaak van vetzuren in de huid stimuleert. Zonder deze vetzuren kunnen de huidcellen niet goed functioneren; wat onvermijdelijk leidt tot een droge, schilferige, geïrriteerde huid en andere huidafwijkingen. Biotine wordt dan ook vaak ingezet voor de aanpak van dermatitis, eczeem en diverse andere huidproblemen. Daarnaast stimuleert biotine de celgroei en cel vernieuwing, wat resulteert in een verbeterde huid dichtheid en elasticiteit.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.