PURIFYING ACTIVATED CHARCOAL

PURIFYING ACTIVATED CHARCOAL

Werkt als een magneet: het trekt onzuiverheden, mee-eters, talg, vuil en gifstoffen uit de porien en zuigt het op. De huid krijgt letterlijk een detox. Helpt verstopte poriën, puistjes, roodheid en zwelling door ingegroeide haartjes of ontstekingen verminderen en voorkomen, verkoeld en verzacht en geeft verlichting bij jeuk en irritatie. Voor een onmiddellijk frisse, schone en gezonde huid met minder zichtbare grove poriën.

INZETBAAR

gevoelige, vette of onzuivere huid; bij acne, ontstekingen, puistjes en mee-eters, een glimmende T-zone, scheerbultjes en ingegroeide haartjes.

WERKING

  • Reinigt en ontgift de huid tot diep in de poriën.
  • Aanpak van acne, ontstekingen, puistjes en mee-eters.
  • Verkoelt en kalmeert irritaties, jeuk, scheerbultjes, ingegroeide haartjes en infecties.
  • Vermindert grove poriën en gaat een glimmende T-zone tegen.

KEY INGREDIENTEN

  • ACTIEVE HOUTSKOOL: extreem absorberend en ‘magnetisch’: het trekt vuil, talg en fijnstof (milieuvervuiling) en andere giftstoffen in de poriën aan als een magneet. Houtskool wordt niet door de huid opgenomen en droogt dus niet uit. Door de textuur van de houtskool werkt het masker daarnaast licht exfoliërend.
  • HYALURONZUUR: voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van huideigen glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak.
  • TEA TREE OLIE: absorbeert overtollige olie (talg) op de huid, werkt ontsmettend en ontstekingsremmend en bestrijdt de P.acnes bacterie. De verzachtende en verkoelende werking zorgt bovendien voor verlichting bij jeuk en irritatie.
  • PEPERMUNTOLIE: trekt de bloedvaatjes samen en helpt zo roodheid en haarvaatjes verminderen, sterk antibacterieel, blaast trage huidcelvernieuwing nieuw leven in en helpt de aanmaak van talg onder controle te krijgen.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.