PURE HIMALAYAN WHITE TEA

PURE HIMALAYAN WHITE TEA HydroJelly Mask

Het Pure Himalayan White Tea HydroJelly Mask is uitermate geschikt voor huiden die beschadigd zijn, zowel door invloeden van buitenaf als door een verstoorde huidbalans. Het masker werkt herstellend, weerstand verhogend, verkoelend en stilt de jeuk bij bijvoorbeeld eczeem-achtige huiden.

INZETBAAR:

gevoelige huid, (zon)beschadigde huid(barrière), roodheid

WERKING

  • Geeft de huid een natuurlijke detox
  • Vermindert sterk huidirritatie, huiduitslag, zonneschade en algemene roodheid
  • Geeft de huidcellen energie
  • Reguleert de talgproductie

KEY INGREDIENTEN

  • WITTE THEE POEDER: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat witte thee 3x meer polyfenolen bevat dan groene thee. Door de bijzondere manier van oogsten blijven de polyfenolen in witte thee actief: na het plukken worden de blaadjes gestoomd en op lage temperatuur gedroogd. De blaadjes worden niet gerold, waardoor ze niet oxideren. Doordat de blaadjes verder ook nauwelijks bewerkt worden behouden zij al hun antioxidanten, die voorkomen dat onze cellen door oxidatie (zon, stress, roken, luchtvervuiling, lichamelijke processen) verouderen. Witte thee heeft dus een uitzonderlijk hoge waarde om de huidcellen tegen vrije radicalen te beschermen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat witte thee de activiteit verhindert van enzymen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van elastine en collageen. Witte thee poeder bevat tevens vele waardevolle vitaminen zoals B, C, E en K: belangrijk voor de werking van de huidfuncties.
  • KOUDGEMALEN LIJNZAAD: staat bekend om zijn positieve werking op geïrriteerde, rode en beschadigde huiden. Ook zeer geschikt om in te zetten bij mensen met een beschadigde hoornlaag. Lijnzaad bevat van nature omega 3, wat de wondgenezing van de huid sterk ondersteunt en versneld. Daarnaast werkt lijnzaad hydraterend en vermindert het jeuk, bij bijvoorbeeld eczeem.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.