Pumpkin Face Mask

Pumpkin Face Mask

INZETBAAR:

droge (vetarme), doffe en vale huid.

WERKING

  • Verzacht en hydrateert
  • Verhoogt het hydratatielevel in de huid
  • Boost de aanmaak van collageen
  • Vermindert roodheid, vale huid en geeft egalere teint

KEY INGREDIENTEN

  • POMPOEN EXTRACT: bevat meer dan 100 voedingsstoffen, waaronder proteïne vormende aminozuren, een plantaardige groeifactor, vitamine A (helend) en C (antioxidant), zink (helend), co-enzymen, hydraterende vetzuren, pro-allantoïne bestanddelen, mineralen en vitamine B. Het bevat daarnaast caroteen (antioxidant), minerale zouten en alfahydroxyzuren. Al met al extreem voedend, dus perfect voor aanpak van de droge, doffe en vale huid.
  • SNAIL SECRETION FILTRATE (oftewel slakkenslijm): Koreaanse merken zijn er dol op, vanwege de (wetenschappelijk bewezen) verbluffende helende, herstellende en hydraterende werking. Slakkenslijm bestaat uit een complexe mix van proteoglycanen, glycosaminoglycanen, glycoproteïne enzymen, hyaluronzuur, koper peptiden, antimicrobiële peptiden en sporenelementen als koper, zink en ijzer.
  • AVOCADO EXTRACT: uiterst werkzame en voedzame olie met een hoog opname vermogen door de huid. Rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine A, D en E, en dus rijk aan antioxidanten. Avocado olie bevat een NMF (natural moisturizing factor), essentieel om het water- en vetgehalte in de huid op peil te houden: het vormt de hydrolipidenlaag van de opperhuid en brengt deze opnieuw in evenwicht.
  • GINKGO BILOBA: Anti-bacteriële, schimmelwerende en ontsmettende eigenschappen. Versterkt de afweerfunctie van de huid, gaat vroegtijdige veroudering tegen en stimuleert de doorbloeding.
  • SHEA BUTTER: rijk aan vitamine A en E, allantoïne en onverzeepbare delen, wat het een zeer werkzaam en voor alle huidtypen goed te verdragen ingrediënt maakt. Het speelt daarnaast een rol bij cel herstel en verbetering van de bloedcirculatie in de haarvaatjes. Dit stimuleert genezingsprocessen van een gesprongen huid, kloven en huidzweertjes. Het hoge gehalte aan vetzuren maakt sheabutter bovendien een bijzonder effectieve moisturiser. De sterk vochtbindende werking helpt de buitenste beschermlaag intact te houden, vochtverlies voorkomen en elasticiteit behouden. De huid wordt zacht en soepel en is beschermd tegen uitdrogen.
  • BIJENWAS: heeft een hoog gehalte aan vitamine A en caroteen. Het herstelt de huidstructuur, stimuleert metabolische processen, werkt vocht inbrengend en voorziet de extreem droge huid (die hierdoor vaak gevoeliger is voor invloeden van buitenaf) van een natuurlijk beschermlaagje, zonder haar af te sluiten. De huid kan blijven ademen, wordt beschermd tegen externe factoren en terwijl zij ondertussen kan herstellen.

GEBRUIK

Breng een ruime hoeveelheid aan op gezicht, hals en decolleté. Na 10 min. verwijderen met een warm, vochtig kompres.