Alpha-H Liquid Gold 100ml

Liquid Gold

100 ml (Retail) en 200 ml (Salon)

Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, acne, littekens en grove poriën.

Multifunctioneel 4-in-1 product: lotion, exfoliant, serum én moisturiser.

Werkt als een ‘overnight facial’ door de combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde van het product. Dit trekt de huid letterlijk uit haar comfort zone, wat zorgt voor huidverbetering en hydratatie van binnenuit. De aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen neemt flink toe.

Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost, en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekentjes en zonschade. Het houdt de huid daarnaast tot diep in de poriën schoon, waardoor het ook onmisbaar is voor de onzuivere huid. De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere, vollere en strakkere uitstraling.

Lees meer over Liquid Gold in Liquid Gold – De meest gestelde vragen

ACTIEVE INGREDIËNTEN:
Glycolzuur (5%), zoethout extract, zijde proteïnen.

Meer informatie over de actieve ingrediënten

INCI:
Aqua (water), alcohol denat, glycolic acid, glycerin, hydrolyzed silk, potassium hydroxide, phenoxyethanol, caprylyl glycol, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract.

pH waarde: 2,5