LED LIGHT SEE THROUGH HydroJelly Mask

Dit masker is speciaal samengesteld voor gebruik in combinatie met LED-licht apparatuur. Biologisch groen theepoeder werkt samen met blauw licht om ontstekingen te verminderen en poriën te verkleinen, terwijl bacteriën worden aangepakt. Biologische bruine rijstproteïne werkt met rood licht om de elasticiteit te verbeteren en de huid te verjongen. Beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie terwijl het de lichtgolven doorlaat naar de huid.

INZETBAAR:

bij alle behandelingen waarin met PDT/LED-licht wordt gewerkt, zoals bijv. de Beauty Angel.

WERKING

  • Beschermt de huid tegen eventuele uitdroging en irritatie ten gevolge van (herhaaldelijke) blootstelling aan LED-licht.
  • Versterkt de positieve effecten van LED-licht.
  • Maakt de huid ontvankelijker voor en optimaliseert zo de werking van de behandelingen met LED-licht.

KEY INGREDIENTEN

  • BRUINE RIJST PROTEÏNEN (organic): ondersteunt bij ROOD licht (630-635nm) en PAARS licht (400-420nm), die worden ingezet ter verbetering van de elasticiteit en verminderen fijne lijntjes.
  • HYALURONZUUR: ondersteunt bij ORANJE licht (590-600nm) en GROEN licht (515-525nm), die worden ingezet ter verbetering en egalisering van de teint.
  • GROENE THEE POEDER (organic): ondersteunt bij BLAUW licht (465-470nm) en CYAAN licht (500-520nm), die worden ingezet voor aanpak van grove poriën en ter kalmering van een gevoelige huid en voor vermindering van ontstekingen. Voor het meest optimale resultaat bij acne adviseren we het Spot Diminishing ALA Hydrojelly Mask.

LET OP: inzet van LED-licht vereist dat de klant tot 48 uur na de behandeling uit de zon blijft omdat de verhoogde lichtgevoeligheid van de huid kan zorgen voor een verhoogde kans op verbranding! LED-licht therapie niet inzetten bij gebruik van Roaccutane of huiduitslag.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.