ILLUMINATING ORANGE

ILLUMINATING ORANGA HydroJelly Mask

Hiermee pak je alle vormen van (donkere) verkleuringen aan, van (post inflammatoire) hyperpigmentatie tot aan donkere kringen onder de ogen, zonder de huid te irriteren. Ideaal voor de gevoelige huid, waarop je toch krachtig te werk wilt gaan. Het masker helpt opgehoopte, overtollige melanine uiteenvallen en opruimen, wat resulteert in een zichtbaar verhelderde en egale teint met frisse glow. Daarnaast worden grove porien vermindert en de huidbarriere versterkt.


INZETBAAR:

bij zonschade, hyperpigmentatie en andere (donkere) verkleuringen en een vale teint. Zeker in combinatie met een gevoelige huid.

WERKING

  • Aanpak van pigmentvlekken en verkleuringen, inclusief donkere kringen.
  • Verheldert en egaliseert de teint en vermindert grove poriën.
  • Versterkt de huidbarrière en verbetert de hydratatie.

KEY INGREDIENTEN

  • SINAASAPPELSCHIL EXTRACT: rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het in de schil aanwezige citroenzuur werkt exfolierend en pigment oplichtend en stimuleert de collageen aanmaak.
  • NIACINAMIDE (VITAMINE B3): remt pigmentatie doordat het de overdracht van melanosomen in de epidermis tegengaat. Het verbetert daarnaast de hydratatie en barrièrefunctie van de huid, vermindert grove poriën en vermindert vaalheid als gevolg van glycatie (collageen verstijving).
  • GLUTATION: beschermt de celkern tegen de meest schadelijke soort vrije radicalen. Dit helpt niet alleen DNA-schade voorkomen, maar ook bestaande schade herstellen. Daarnaast beschermt de cellen tegen de vrije radicalen die pigmentatie veroorzaken. Het melanine niveau daalt waardoor pigmentvlekken langzaam vervagen. Helpt bovendien het herstelvermogen van de huid verbetert.
  • HYALURONZUUR: voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van huideigen glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.