GREEN TEA TREE HydroJelly Mask

Kalmerend, voedend en herstellend en zeer antioxidantrijk masker op basis van tea tree en matcha; een gouden combinatie voor het kalmeren en verminderen van roodheid, zwelling en ontstekingen zonder de huid uit te drogen of te strippen van haar waardevolle huideigen vetten.

INZETBAAR:

gevoelige, geïrriteerde huid; acne, couperose en rosacea.

WERKING

  • Boordevol antioxidanten
  • Kalmerend, ontstekingsremmend en antibacterieel
  • Vermindert roodheid en zwelling
  • Vermindert de talgproductie
  • Bevordert de genezing

KEY INGREDIENTEN

  • TEA TREE (organic): absorbeert overtollige olie (talg) op de huid en uit de poriën, werkt ontsmettend en ontstekingsremmend, bestrijdt de P.acnes bacterie en vermindert zwelling. Het versnelt de genezingsprocessen en de verzachtende en verkoelende werking zorgt voor verlichting bij jeuk en irritatie.
  • MATCHA (organic): is rijk aan aminozuren (L-theanine) en bevat 30x meer antioxidanten dan ‘gewone’ groene thee doordat het hele blaadje wordt vermalen tot poeder; je neemt daardoor 100% van de voedingsstoffen uit het blaadje op. De hoge dosis aminozuren en antioxidanten werken preventief op huidschade door vrije radicalen, kalmeren en verminderen roodheid, irritatie en ontstekingen. Matcha is ook rijk aan methylxanthines en polyfenolen. Methylxantines stimuleren de microcirculatie, wat zorgt voor een gezonde, egale huid en glow. Polyfenolen werken ontstekingsremmend, bevorderen de wondgenezing en verminderen de talgproductie. Matcha is perfect voor de gevoelige, geïrriteerde huid en acne en rosacea.
  • ELEKTROLYTEN (organic): elektrolyten uit kokoswater helpen het vochtgehalte van de huid te herstellen en uitdroging te voorkomen door water in de huidcellen te herstellen en aan te trekken. Deze elektrolyten zorgen voor een significante verbetering van droogheid, jeuk, donkere kringen en fijne lijntjes. Ook zorgen elektrolyten voor hydratatie op natuurlijke wijze, zonder toevoeging van overtollige oliën en helpen ze de natuurlijke vocht- en pH-waarden van de huid in evenwicht te brengen. Ze zijn een natuurlijke huidoplossing voor de ultieme hydratatie van de huid. Elektrolyse verwijdert ook toxines en overtollige oliën om ontstekingen en puistjes te helpen verminderen. Een natuurlijke bron van cytokines in kokoswater, eiwitten die anti-aging bevorderen door de natuurlijke herstelcyclus van de huid te ondersteunen in de nasleep van schade door de zon of omgevingsfactoren zoals vervuiling.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.