GLUTATHIONE 600 – Anti-oxidant Solution

GLUTATHIONE 600 – Anti-oxidant Solution

5 ampullen van 5ml per ampul

Anti-aging, zonschade, pigmentatie, rokershuid

Glutathion is het meest krachtige antioxidant dat van nature in het lichaam voorkomt en werkzaam in elke cel, waar het verschillende functies vervuld. De belangrijkste is dat het de celkernen beschermt tegen de meest schadelijke soort vrije radicalen in het lichaam. Belangrijk; want in de celkern ligt ons DNA opgeslagen. Gluthation beschermt de cellen zo actief tegen DNA-schade. Het kan niet alleen DNA-schade helpen voorkomen, maar ook bestaande schade helpen herstellen.

Daarnaast versterkt glutathion de werking van een aantal andere belangrijke antioxidanten (o.a. vitamine C en E) en zorgt het dat zij worden gerecycled en opnieuw bruikbaar zijn. Glutathion beschermt de huidcellen bovendien tegen de vrije radicalen die pigmentatie veroorzaken. Het melanine niveau daalt, waardoor pigmentvlekken langzaam vervagen.

Glutathion zorgt er ook voor dat de energieproductie in de mitochondriën hoog blijft. Hoe hoger de energieproductie, hoe beter het herstelvermogen van de huid. Het is tevens de belangrijkste stof die het lichaam inzet om de gifstoffen waaraan we continu blootstaan, bijv. zware metalen, onschadelijk te maken. Het heeft daarmee dus ook een ontgiftende werking op de huidcellen.

Het glutathion niveau in het lichaam begint vanaf het 40e levensjaar te dalen. Stress, ziekte en een ongezonde levensstijl kunnen dit versnellen. Zo verbruikt een roker 3 gram van de dagelijkse glutathion aanmaak en kost overmatige alcoholconsumptie dagelijks zo’n 2 gram. Dit verklaart dat de huid van stevige rokers en/of drinkers vaak duidelijk ongezonder oogt en sneller veroudert. Een tekort aan glutathion leidt immers tot cel- en DNA-schade en dus een versnelling van het verouderingsproces. Dat maakt deze ampullen zeer waardevol bij rokers, mensen die langdurig ziek zijn maar ook veel zonschade en/of pigmentatie hebben.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Gluthation

INCI

Aqua/Water, Gluthatione, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride.