GINKGO BILOBA – Anti-cellulite Solution

GINKGO BILOBA – Anti-cellulite Solution

10 ampullen van 5ml per ampul

Oogcontour, cellulite, haarverlies

Het extract van de  bladeren van de ginkgo biloba boom wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Ginkgo bladeren bevatten flavonoïden en terpenen; zij vormen de basis van de therapeutische eigenschappen.

Ginkgo biloba heeft een zeer sterk effect op de doorbloeding. Het hoge gehalte aan flavonoïden zorgt voor een onmiddellijke verwijding van de haarvaatjes, waardoor de microcirculatie verbetert.

Tegelijkertijd versterkt het de aderwand en beschermt het de vaatwand tegen (oxidatieve) schade, waardoor de kwetsbaarheid en doorlaatbaarheid van de haarvaatjes vermindert (anti-couperose, anti-spataders). Daarnaast remt het de vorming van oedeem. In combinatie met de verhoogde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen is het daardoor bij uitstek geschikt voor aanpak van cellulite, vochtwallen en donkere kringen.

Ginkgo extract heeft bovendien sterk ontstekingsremmende en antioxidant eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat het effectiever is dan betacaroteen en vitamine E bij het verminderen van door UV veroorzaakte oxidatieve schade in epidermale cellen. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van fibroblasten, collageen en extracellulair fibronectin (collageen-bindend eiwit). Hierdoor heeft ginkgo biloba ook sterke anti-aging eigenschappen.

Tot slot heeft ginkgo biloba ook een positief effect op de haargroei en helpt het haaruitval voorkomen. Het verbetert ook de doorbloeding van de hoofdhuid, wat zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de haarzakjes, waardoor zij over voldoende voedingsstoffen beschikken om meer, gezondere en sterkere haren te (blijven) produceren.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Ginkgo biloba

INCI

Aqua/Water, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Metabisulfite.