DISCOLORATION ALPHA ARBUTIN HydroJelly Mask

Alpha-arbutine remt de aanmaak van het enzym tyrosinase met als gevolg dat de hoeveelheid melanine die de huidcellen produceren vermindert. Minder tyrosine en minder melanine betekent een egalere teint met minder pigmentatie, melasma, sproetjes, acne littekens en andere vormen van donkere verkleuringen.

INZETBAAR:

(post inflammatoire) hyperpigmentatie, donkere vlekjes, sproetjes, zonschade, melasma, vale/onegale teint.

WERKING

  • Vervaagt bestaand pigment en helpt aanmaak van nieuw pigment voorkomen
  • Verheldert en egaliseert de teint en vermindert donkere verkleuringen na wondjes en ontstekingen (post-inflammatoire hyperpigmentatie)
  • Helpt schade door vrije radicalen herstellen en voorkomen
  • Geeft een gezonde glow

KEY INGREDIENTEN

  • ALPHA-ARBUTINE: zeer werkzame, aan hydrochinon verwante werkstof tegen pigmentstoornissen, maar met minder bijwerkingen als hydrochinon. Het remt het epidermale aanmaak van het enzym tyrosinase en helpt zo de vorming van pigment voorkomen. Daarnaast helpt het bestaand pigment te verminderen, bleekt het de huid op en egaliseert het de teint.
  • GLUTATHION: het meest krachtige antioxidant dat van nature in het lichaam voorkomt en werkzaam in elke cel, waar het verschillende functies vervuld. De belangrijkste is dat het de celkernen beschermt tegen de meest schadelijke soort vrije radicalen in het lichaam, zoals van de zon. Belangrijk; want in de celkern ligt ons DNA opgeslagen. Gluthation beschermt de cellen zo actief tegen DNA-schade. Het kan niet alleen DNA-schade helpen voorkomen, maar ook bestaande schade helpen herstellen.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.