CHI ENERGY INFUSED HydroJelly Mask

Traditionele Chinese geneeskunde is gebaseerd op het concept van ‘Chi’; levensenergie die door elke cel van lichaam en geest stroomt. Binnen de Chinese geneeskunde wordt een disbalans of blokkade in de doorstroom van deze energie gezien als oorzaak van allerlei fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Dit geldt ook voor de huid: een blokkade of disbalans kan leiden tot allerhande huidproblemen zoals stagnatie van afvalstoffen, met onzuiverheden, donkere kringen of vochtwallen tot gevolg.

Edelstenen en kristallen zijn opgebouwd uit mineralen en staan erom bekend Chi energie aan het lichaam door te geven; ze geven positieve energie af en nemen negatieve energie op. Het gebruik van jaderollers en Gua Sha stenen is hierop gebaseerd. Het kalmerende en herstellende Chi Energy Infused HydroJelly Mask is doordrenkt met (tot zeer fijn poeder vermalen) rozenkwarts, amethist, groene aventurijn, zwarte obsidiaan en bergkristal. Zij zorgen voor aanvoer van positieve energie en afvoer van negatieve energie en helpen zo blokkades en disbalans op te heffen en de Chi energie weer in balans te brengen. Het masker bevordert genezing en helpt ontsteking en roodheid te verminderen, terwijl het de huid kalmeert en voorziet van hydratatie.

INZETBAAR:

gevoelige, rode, doffe huid; psoriasis, dermatitis, acne.

WERKING

 • Geeft de huidcellen energie en laat de huid stralen, brengt de doorstroom van energie in balans en heft blokkades op
 • Kalmeert, vermindert roodheid
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Ontstekingsremmend
 • Helpt de huid genezen

KEY INGREDIENTEN

 • PORTULACA OLERACEA EXTRACT (POSTELEIN): bevat oxaalzuur, dat van nature voorkomt in veel bladgroenten en sommige andere vruchten en groenten. Het heeft een uitstekende kalmerende werking en helpt irritatie en roodheid te verminderen.
 • CBD (CANNABIDIOL, THC-VRIJ): een veelbelovende ontstekingsremmer, brengt de huid in balans door talgproductie te verminderen en het hydratatielevel van de huid te verhogen.
 • ROZENKWARTS (POEDER): bekend als de steen van (zelf)liefde. Verbetert de microcirculatie en kalmeert de huid.
 • AMETHIST (POEDER): zit vol negatieve ionen. Zij dragen een negatieve lading en geven energie in het ver-infraroodspectrum af, wat de huid helpt kalmeren, ontgiften en de celenergie en microcirculatie bevordert en de collageenaanmaak Staat er daarnaast om bekend gedachten tot rust te brengen en negatieve energie te bestrijden.
 • GROENE AVENTURIJN (POEDER): heeft een kalmerende en beschermende werking, werkt op de doorbloeding, gaat blauwe plekken en couperose tegen. De steen zorgt bovendien voor een betere nachtrust en kan zorgen dat je minder maalt voor het slapen.
 • ZWARTE OBSIDIAAN (POEDER): een vulkanisch glas dat blokkades helpt op te heffen, ontgiftend en pijnstillend werkt en de doorbloeding stimuleert.
 • BERGKRISTAL (POEDER): bestaat uit zuivere siliciumdioxide. De cellen van al onze weefsels bevatten deze stof, met name huid, haar, botten, nagels en tanden. Bergkristal heeft daarom vooral een helende werking op klachten die met huid, haar, botten, tanden en nagels te maken hebben. Het werkt zuiverend, revitaliserend, verkoelend, pijnstillend en vermindert zwelling. Stimuleert daarnaast het zelfgenezend vermogen van de huid.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.