BRIGHTENING COMPLEX

BRIGHTENING COMPLEX HydroJelly Mask

Het Brightening Complex HydroJelly Mask is uitermate geschikt om in te zetten bij pigmentverstoringen in de huid. Het bevat o.a. glutathion, wat ervoor zorgt dat de tyrosinase in de huid geen kans krijgt en daardoor pigment voorkomt én actief aanpakt.

INZETBAAR:

voor hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid, melasma en sproeten.

WERKING

  • Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
  • Limiteert een overproductie van melanine en remt de vorming van tyrosinase
  • Geeft de huid een frisse, egale teint en mooie glow

KEY INGREDIENTEN

  • CITROEN POEDER: Wordt gewonnen uit de schil van citroenen. Bevat citroenzuren, fruitzuren en heeft een verfrissende, verhelderende en kalmerende werking. Maakt de huid gladder en egaler, vermindert hyperpigmentatie, verbetert elasticiteit en microcirculatie, verwijdert dode huidcellen, houdt de zuurmantel (PH-waarde) van de huid intact en helpt bij bescherming tegen schadelijke bacteriën.
  • GLUTATHIONE: Versnelt de afbraak van melanine in de huid, die veroorzaakt worden door tyrosinase. Glutathione bindt zich aan tyrosinase en helpt hiermee de aanmaak van melanine tegen te gaan. Ook zorgt het ervoor dat tyrosinase niet extra wordt geactiveerd zodra er vrije radicalen in de huid vrij komen, die pigmentvlekken kunnen veroorzaken. Glutathione is dus een anti oxidant, dat celschade kan aanpakken en daarmee tekenen van veroudering kan verminderen. Het verheldert en egaliseert de huid, terug naar de originele teint.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.