BETA CAROTENE FLORAL

BETA-CAROTENE FLORAL HydroJelly Mask

Het Beta-Carotene Floral masker is rijk aan betacaroteen (wat in de huid wordt omgezet naar vitamine A) en ceramiden. Deze combinatie is ideaal voor een gevoelige, beschadigde, geïrriteerde of ruwe, schilferige huid, de cel vernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en voorzien van beschermende en herstellende ceramiden.

INZETBAAR:

bij een vale en droge, ruwe huid, schilfertjes; een onzuivere, gevoelige of beschadigde huid; bij eczeem, roodheid en irritatie, fijne lijntjes en rimpeltjes.

WERKING

  • Snelle kalmering van huidirritatie en -uitslag.
  • Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen.
  • Ontstopt de poriën.
  • Hydrateert en voorziet de huid van (huidbarrière) herstellende ceramiden.

KEY INGREDIENTEN

  • CALENDULA: kalmeert, hydrateert, en stimuleert genezing. Het is rijk aan betacaroteen dat omgezet wordt in vitamine A (retinol). Dit beschermt de huid tegen de gevolgen van UV-licht, stimuleert de cel vernieuwing en de aanmaak van collageen en vermindert verstopte poriën. Deze natuurlijke vorm van retinol helpt hardnekkige cystische acne en eczeem aanpakken en voorkomen.
  • HYALURONZUUR: kan tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van huideigen glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak.
  • TARWEKIEMOLIE: rijk aan vitamine E, ceramiden, linol- en alfa-linolzuur. Het helpt het huidoppervlak te versterken, de huid te hydrateren en irritatie (roodheid, gevoelige huid) te verminderen. Tarwekiemolie heeft helende eigenschappen en staat bekend om het helpen voorkomen van diverse huidproblemen.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel