BELGIUM CACAO HydroJelly Mask

De cacaoboon zit boordevol vitamine E, mineralen, polyfenolen en essentiële vetzuren: een ideale combinatie voor aanpak van een droge (vetarme) of gevoelige huid en bij allerhande huidirritaties en – aandoeningen zoals eczeem of psoriasis.

INZETBAAR:

bij een droge (vetarme) huid, een gevoelige of geïrriteerde huid, psoriasis, eczeem en allerhande andere huidaandoeningen.

WERKING

  • Vochtregulerend, verzachtend en versoepelend.
  • Vetzuren leggen een natuurlijk beschermlaagje op de (droge) huid.
  • Helpt de huid beter gehydrateerd houden en de huidbarrière herstellen.
  • Polyfenolen voor aanpak van (schade door) vrije radicalen.

KEY INGREDIENTEN

  • CACAO EXTRACT: staat bekend om haar vochtinbrengende en huidverzachtende eigenschappen, en helpt een zo een droge, jeukende huid voorkomen. De natuurlijke olie uit de cacaoboon (cacaoboter) is rijk aan omega-6 vetzuren, flavonolen en polyfenolen (antioxidanten). De vetzuren verzachten, versoepel en hydrateren de huid. De flavonolen verhogen de doorbloeding, verstevigen bloedvaten en zuiveren de huid. Antioxidanten beschermen tegen schade door vrije radicalen en fungeren als natuurlijk conserveringsmiddel. Cacao is daarbij ook rijk aan vitamine E, dat niet alleen helpt bij huidveroudering, maar ook bijdraagt aan het huidvernieuwingsproces en bewezen effectief is t.a.v. het repareren van huidschade (littekens). Cacao bevat ook veel zwavel; dit remt talgafscheiding en zorgt tevens dat weefsels soepel, elastisch en stevig blijven. Cacao wordt snel opgenomen door de huid.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.