REVITA HA – Polyrevitalising Cocktail

5 ampullen van 3ml per ampul

Anti-aging, hyperpigmentatie, vermoeide huid

De BCN Revita HA is speciaal ontwikkeld als revitaliserend en intensief hydraterend cocktail voor de vermoeide, vale huid en voor aanpak van rimpels en huidverslapping.

Hyaluronzuur is een van de belangrijkste bestanddelen van de extracellulaire matrix (niet-cellulaire materie tussen de cellen in het weefsel). Het vult de ruimte tussen collagene en elastine vezels. Daarnaast levert het een belangrijke bijdrage aan de celdeling en migratie van huidcellen naar het huidoppervlak, het bevordert de fibroblast activiteit en zorgt dat essentiële voedingsstoffen vanuit het bloed naar de levende huidcellen worden getransporteerd. Het belangrijkste kenmerk is echter dat het tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Daarnaast stimuleert hyaluronzuur de huideigen aanmaak van glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak. Een tekort aan GAG’s versnelt het verouderingsproces omdat het leidt tot verlies van collageen en elasticiteit.

Aminozuren zijn de bouwstenen van letterlijk alles in het menselijk lichaam, dus ook van de huid. Het lichaam kan pas gezonde huidcellen, collageen en elastine produceren als het over voldoende aminozuren beschikt. De huid vernieuwt zich constant: een continue aanvoer van aminozuren is derhalve belangrijk. Helaas neemt het lichaam vanaf het 35e jaar steeds minder aminozuren op uit voeding en daalt ook de lichaamseigen aanmaak van aminozuren. Het is dus noodzakelijk om de huid te blijven voorzien van en aan te vullen met de juiste mix van kwalitatief hoogwaardige aminozuren; voor opbouw en ondersteuning van binnenuit.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Hyaluronzuur
  • 24 aminozuren
  • 12 vitaminen: (A, B1, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, H)
  • 4 co-enzymen
  • 4 mineralen

INCI

Aqua/Water, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Hyaluronate, Calcium Chloride, Sodium Bicarbonate, Glutamine, Disodium Phosphate, Benzalkonium Chloride, Magnesium Sulfate, Sodium Ascorbate, Alanine, Arginine, Lysine, Valine, Glutathione, Histidine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Adenosine Cyclic Phosphate, Aspartic Acid, Cyanocobalamin, Cystine, Niacinamide, Asparagine, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Ornithine HCL, Proline, Hydroxyproline, Methionine, Taurine, Coenzyme A, Alcohol Denat., Flavin Adenine Dinucleotide Disodium Salt Hydrate, Retinyl Palmitate, Thiamine Nitrate, Inositol, Pyridoxine HCL, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopherol.