GLUTATHIONE 100 – Anti-oxidant Solution

GLUTATIONE 100 – Anti-oxidant Solution

5 ampullen van 5ml per ampul

Anti-aging, zonbeschadiging, pigmentatie, rokershuid

Glutathion is het meest krachtige antioxidant dat van nature in het lichaam voorkomt en werkzaam is in elke cel. Glutathion vervult diverse functies. De belangrijkste is dat het de celkern beschermt tegen de meest schadelijke soort vrije radicalen in het lichaam. Belangrijk; want in de celkern ligt ons DNA opgeslagen. Gluthation beschermt de cellen actief tegen DNA-schade. Het kan niet alleen DNA-schade helpen voorkomen, maar ook bestaande schade helpen herstellen.

Daarnaast versterkt glutathion de werking van een aantal andere belangrijke antioxidanten (o.a. vitamine C en E) en zorgt ervoor dat zij worden gerecycled en opnieuw bruikbaar zijn. Glutathion beschermt de cellen bovendien tegen de vrije radicalen die pigmentatie veroorzaken. Het melanine niveau daalt waardoor pigmentvlekken langzaam vervagen.

Glutathion zorgt er ook voor dat de energieproductie in de mitochondriën hoog blijft. Hoe hoger de energieproductie, hoe beter het herstelvermogen van de huid. Het is tevens de belangrijkste stof die het lichaam inzet om de gifstoffen waaraan we continu blootstaan, bijv. zware metalen, onschadelijk te maken. Het heeft daarmee dus ook een ontgiftende werking op de cellen.

Het glutathion niveau in het lichaam begint vanaf het 40e levensjaar te dalen. Stress, ziekte en een ongezonde levensstijl kunnen dit versnellen. Zo verbruikt een roker 3 gram van de dagelijkse glutathion aanmaak en kost overmatige alcoholconsumptie dagelijks zo’n 2 gram. Dit verklaart dat de huid van stevige rokers en/of drinkers vaak duidelijk ongezonder oogt en eerder veroudert. Een tekort aan glutathion leidt immers tot cel- en DNA-schade en dus een versnelling van het verouderingsproces. Dat maakt deze ampullen zeer waardevol bij rokers, mensen die langdurig ziek zijn maar ook veel zonbeschadiging en/of pigmentatie hebben.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Gluthation

INCI

Aqua/Water, Glutathione, Sodium Chloride.