BCN CLEANSER – PH 5 FOAM

150 ml

Geschikt voor alle huidtypen

De BCN Cleanser is een zeer milde schuimreiniging die opgehoopt vuil, talg en make-up op grondige maar zachte manier verwijdert, de pH-waarde onmiddellijk herstelt en de huid barrière niet aantast. Deze cleanser wordt ook goed verdragen door de huid die door dermatologische behandelingen (microneedling, peelings, laser etc.) gevoeliger is geworden.

EIGENSCHAPPEN

Het is essentieel om de huid goed voor te bereiden op een peeling(kuur), microdermabrasie, microneedling en andere behandelingen die huid barrière aantasten. Het gebruik van de BCN Cleanser is dan ook aan te raden in de weken voorafgaand aan dergelijke behandelingen. De formule met o.a. melkzuur brengt de pH-waarde van de huid op peil, zorgt voor behoud van de hydrolipidenlaag en daarmee het behoud van de doorlaatbaarheid van de huid. Na voorgenoemde behandelingen is de huid gedurende een paar dagen gevoeliger, wat het reinigen van de huid met een hiervoor speciaal geformuleerde cleanser, zoals de BCN Cleanser, extra belangrijk maakt. Het gebruik is essentieel voor een sneller herstel en het voorkomen van overmatige afschilfering, roodheid en een droge huid als gevolg van de behandeling(en), alsmede het tijdelijk grotere risico op ontstekingen of bacteriële infecties.

INCI

Aqua (Water), Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Polyquaternium-7, Bisabolol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Limonene.