ASIAN CENTELLA – Regenerative Solution

Asian Centella – Regenerative Solution

10 ampullen van 2ml per ampul

Couperose, acne, oogcontour, littekens, striae, cellulitis en haaruitval

Deze ampullen bevatten een zeer effectieve cocktail van centella asiatica (gotu kola), fucus vesiculosus (blaaswier) en hedera helix extract (klimop). Samen vormen zij een ideale alles-in-een behandeling tegen cellulitis, huidverslapping, littekens, striae, couperose en haaruitval.

Centella asiatica staat in diverse wetenschappelijke studies beschreven om de wond helende werking, mede door de sterke stimulering van collageen type I. Dit zorgt niet alleen voor een stevigere huid en betere elasticiteit, maar ook voor sterkere, flexibelere aderwanden en haarvaatjes. Het remt de vorming van vetcellen in cellulitis, stimuleert de doorbloeding en bevordert het de drainage (afvoer van vocht en afvalstoffen). Het remt de vorming van cellulitis, maar helpt ook vochtopeenhopingen en donkere kringen rond de ogen bestrijden.

Blaaswier remt de ontstekingsreacties die met cellulitis gepaard gaan af en stimuleert de doorbloeding. Door het hoge gehalte aan polysachariden en jodium kan het grote hoeveelheden vocht en daarin opgeslagen afvalstoffen binden, die vervolgens via de natuurlijke weg kunnen worden afgevoerd. Dit zorgt voor een afslankende, hermodellerende werking en vermindering van cellulitis. Het hoge jodiumgehalte stimuleert bovendien het cel metabolisme, wat overtollige vetten helpt verbranden. Daarnaast verbetert blaaswier de elasticiteit van de huid en is het rijk aan antioxidanten.

Hedera extract stimuleert de doorbloeding, werkt vaatvernauwend en verbetert de weerstand van de haarvaatjes. Daarnaast werkt het ontzwellend, samentrekkend en door het hoge gehalte aan saponinen ontstekingsremmend waardoor het ook goed inzetbaar is bij de onzuivere huid.

ACTIEVE INGREDIENTEN

  • Centella Asiatica (gotu kola)
  • Fucus Vesiculosus (blaaswier)
  • Hedera Helix Extract (klimop)

INCI

Aqua/Water, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Hedera Helix Extract.