AUSTRALIAN SHEEP PLACENTA

AUSTRALIAN SHEEP PLACENTA HydroJelly Mask

Voor herstel en regeneratie op alle niveaus. Placenta extract is extreem rijk aan voedingsstoffen, groeifactoren en stamcellen. Zij hebben de  eigenschap dat zij elk type cel kunnen herstellen en opnieuw opbouwen en zijn daarmee essentieel voor behoud en herstel van wondjes, littekens en collageen.

INZETBAAR:

alle huidtypen; m.n. anti-aging door oxidatieve schade, bij littekens of een vermoeide huid.

WERKING

  • Aanpak van huidverslapping doordat collageen gestimuleerd wordt.
  • Voorziet de huid van bouwstoffen

KEY INGREDIENTEN

  • PLACENTA EXTRACT: de placenta is extreem rijk aan voedingsstoffen en groeifactoren, waaronder aminozuren, antioxidanten, proteïnen, enzymen, epidermal growth factors (EGF’s) en senescent cell activating factors (SCAF’s). Het bevat daarnaast alle bouwstenen voor collageen en elastine en stamcellen die het vermogen hebben om elk type cel in het lichaam te herstellen en opnieuw op te bouwen. Het voorziet de huidcellen dus van de meest waardevolle voedingsstoffen die je je kunt wensen en het levert bovendien een essentiële bijdrage aan het behoud en herstel van weefsels (wondgenezing, littekens) en allerlei andere vormen van (oxidatieve) schade, wat helpt collageen afbraak door bijv. stress, roken, zon en milieuvervuiling te voorkomen. Het extract is afkomstig van de moederkoek van schapen; die moleculair gezien het meest identiek is aan de menselijke placenta. Belangrijk om te vermelden: de placenta’s worden op ethische wijze verkregen (hiervoor worden geen schapen geslacht of speciaal gefokt) en is afkomstig van Australische schapen vanwege de extreem schone leefomgeving.
  • 24-KARAAT GOUDVLOKKEN: rijk aan antioxidanten, werkt ontstekingsremmend en vermindert roodheid. Het stimuleert de basaal cellen, wat de elasticiteit verbetert. Daarnaast werkt het huid oplichtend en geeft het een mooie glow.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.