AHA BHA HydroJelly Mask

Dit exfoliërende enzym masker op basis van pompoen- en papaja enzymen verwijdert dode huidcellen, verheldert de teint en boost de celvernieuwing terwijl de huid intensief wordt gehydrateerd en voorzien van elektrolyten. Ideaal voor de huid die (nog) geen glycol-, melk- of salicylzuur verdraagt!

INZETBAAR:

vale, vermoeide, gevoelige en/of huid; bij littekentjes en pigmentatie.

WERKING

  • Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing
  • Maakt tot diep in de poriën schoon
  • Verheldert en egaliseert de teint en geeft een mooie glow
  • Vervaagt pigmentvlekjes en andere oneffenheden
  • Rijk aan vitamines, mineralen en andere waardevolle voedingsstoffen

KEY INGREDIENTEN

  • POMPOEN (organic): bevat krachtige fruit- en alfa hydroxyzuren die de huid exfoliëren, de celvernieuwing stimuleren, de poriën reinigen en de teint verhelderen en egaliseren. Pompoen bevat bovendien meer dan 100 voedingsstoffen, waaronder mineralen (o.a. potassium, magnesium en zink), proteïne vormende aminozuren, een plantaardige groeifactor, vitamine A, B en C, co-enzymen, hydraterende vetzuren en pro-allantoïne bestanddelen. Het bevat daarnaast een hoge dosis betacaroteen, dat als antioxidant helpt om schade door vrije radicalen te minimaliseren.
  • PAPAJA (organic): papaja enzymen, ook wel papaïne genoemd, zorgen voor exfoliatie doordat zij de proteïnen die dode huidcellen bijeenhouden snel en grondig maar tegelijkertijd op milde wijze losweken. Dit houdt huid en poriën schoon en bereidt de huid voor op optimale opnamen van voedingsstoffen. Papaja is bovendien rijk aan vitamine A en C en potassium en het werkt ontsmettend bij wondjes, littekens en insectenbeten.
  • ELEKTROLYTEN (organic): elektrolyten uit kokoswater helpen het vochtgehalte van de huid te herstellen en uitdroging te voorkomen door water in de huidcellen te herstellen en aan te trekken. Deze elektrolyten zorgen voor een significante verbetering van droogheid, jeuk, donkere kringen en fijne lijntjes. Ook zorgen elektrolyten voor hydratatie op natuurlijke wijze, zonder toevoeging van overtollige oliën en helpen ze de natuurlijke vocht- en pH-waarden van de huid in evenwicht te brengen. Ze zijn een natuurlijke huidoplossing voor de ultieme hydratatie van de huid. Elektrolyse verwijdert ook toxines en overtollige oliën om ontstekingen en puistjes te helpen verminderen. Een natuurlijke bron van cytokines in kokoswater, eiwitten die anti-aging bevorderen door de natuurlijke herstelcyclus van de huid te ondersteunen in de nasleep van schade door de zon of omgevingsfactoren zoals vervuiling.

Vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, talk(poeder), maiszetmeel.