Werken met BCN

Om het beste resultaat uit je behandelingen voor huidverbetering te halen is het insluizen van werkstoffen door middel van microneedling, radiofrequentie en ultrasound onmisbaar geworden. Institute BCN levert al jarenlang wereldwijd pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen en cosmetisch artsen voor alle vormen van mesotherapie. Een hoogstaand merk dat dus ook thuishoort in de praktijk van huidtherapeuten en professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialisten.

We staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, vrijblijvend kennis te maken en met je mee te denken of Institute BCN jouw salon of kliniek naar een hoger niveau kan tillen. Mocht je met Institute BCN gaan werken, dan ondersteunen we je natuurlijk graag op weg naar (verder) succes. Zo bieden we je:

  • De vrijheid om je eigen startorder te bepalen; zowel qua bedrag als qua inhoud. Zo kun je huidverbeterende behandelingen optimaal afstemmen op jouw doelgroep.
  • Een uitgebreide (2-daagse) training en diverse aanvullende trainingen en masterclasses om je kennis over de huid te verbreden en verdiepen. De jaarlijkse Refresh training houdt je productkennis up-to-date. Het is bovendien een ideaal moment om te sparren met collega ondernemers en ideeën uit te wisselen.
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, ook op ondernemersvlak. We voorzien je regelmatig van business tips en business coaching in de breedste zin van het woord.
  • Acties en promoties ter ondersteuning van je omzet- en verkoopontwikkeling.

Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact en zijn de lijntjes binnen ons bedrijf kort. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over producten en behandeladviezen; bij ons én je collega depositairs (via de besloten Facebookgroep). Kwaliteit, service, kennis en persoonlijk contact zijn de tools die jou gaan helpen te floreren. Jouw succes is immers ons succes!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.