• BCN

Werken met BCN

Om het beste resultaat uit je behandelingen voor huidverbetering te halen is het insluizen van werkstoffen door middel van microneedling, radiofrequentie en ultrasound onmisbaar geworden. Institute BCN levert al jarenlang wereldwijd pure, hoog gedoseerde werkstoffen van farmaceutische kwaliteit aan dermatologen en cosmetisch artsen voor alle vormen van mesotherapie. Een hoogstaand merk dat dus ook thuishoort in de praktijk van huidtherapeuten en professionele, vooruitstrevende schoonheidsspecialisten.

We staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, vrijblijvend kennis te maken en met je mee te denken of Institute BCN jouw salon of kliniek naar een hoger niveau kan tillen. Mocht je met Institute BCN gaan werken, dan ondersteunen we je natuurlijk graag op weg naar (verder) succes. Zo bieden we je:

  • De vrijheid om je eigen startorder te bepalen; zowel qua bedrag als qua inhoud. Zo kun je huidverbeterende behandelingen optimaal afstemmen op jouw doelgroep.
  • Een online product training en de mogelijkheid diverse aanvullende trainingen en masterclasses te volgen om je kennis over de huid te verbreden en verdiepen.
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
  • Acties en promoties ter ondersteuning van je omzet- en verkoopontwikkeling.

Daarnaast hebben we regelmatig persoonlijk contact en zijn de lijntjes binnen ons bedrijf kort. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over producten en behandeladviezen. Kwaliteit, service, kennis en persoonlijk contact zijn de tools die jou gaan helpen te floreren. Jouw succes is immers ons succes!