FAQ

Vind hier antwoord op al je Institute BCN vragen!

WERKEN MET INSTITUTE BCN

Klik op deze link om meer te lezen over Institute BCN.

Institute BCN is exclusief beschikbaar voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Ben je een huidspecialist en wil je starten met Institute BCN? Hartstikke leuk! Je kunt via deze link een account aanvragen. Nadat je account is aangemaakt, kun je via onze online portal je eerste bestelling plaatsen.

We hanteren geen minimale bestelorder. Ook stellen we geen targets. Je kunt starten met 1 of meerdere producten, je bent er volledig vrij in.

Ook Belgische salons en praktijken kunnen bij ons bestellen. Vraag hier je account aan.

Trainingen zijn niet nodig om met Institute BCN aan de slag te gaan. Wel ondersteunen we met verschillende video’s en behandelprotocollen, zodat je precies weet hoe je de producten in kunt zetten.

ASSORTIMENT

Het hoofdkantoor van Institute BCN staat in Barcelona, Spanje. Daar worden alle producten in eigen fabriek gemaakt.

Alle ampullen, Classics, Cocktails en Advanced, kunnen worden gebruikt bij alle vormen van insluizen. Denk hierbij aan microdermabrasie, microneedling, injectables, radiofrequentie, ultrasound en andere apparatuur.

De ampullen mogen tot een diepte van 0.5 mm ingeneedled worden.

Institute BCN heeft vier verschillende peelings is het assortiment. Deze beschikken allen over een Medical Device (klasse I) CE-markering. Dit betekent dat ze voldoen aan alle veiligheids- en prestatie eisen voor medische hulpmiddelen binnen de EU en dus mogen worden aangemerkt als medisch hulpmiddel. CE-markering is een wettelijke verplichting om een medisch hulpmiddel binnen de EU op de markt te brengen.

Ja, de retail producten van de Pre & Post skincare en de Prebiotics skincare mogen online worden verkocht.

Zie jij de BCN Peels niet tussen het assortiment staan? Dat kan kloppen, dit betreffen namelijk professionele peelings met een (zeer) lage PH waarde. Dit maakt dat de peelings vrij intensief zijn. Als jij als huidspecialist al gewend bent om met (intensieve) peelings te werken, stuur ons dan een mailtje (info@skindependent.nl) met naam, salon, merken/peelings waar je ervaring mee hebt of mee werkt. Zodra wij deze informatie hebben, kunnen wij bekijken of we je direct toegang kunnen geven tot het bestellen van de peelings.
Heb jij geen ervaring met peelings, maar ben je wel geïnteresseerd in de BCN Peels? Stuur ons in dat geval ook een mailtje. Op die manier kunnen wij jou van de juiste informatie voorzien.

Teksten en afbeeldingen zijn copyright beschermd