BCN PRE & POST – MESO-COSMETISCHE HUIDVERZORGING

Door middel van mesotherapie zijn we niet alleen in staat om hoog geconcentreerde actieve ingrediënten direct in de huid te transporteren, maar ook precies op de plek waar dit nodig is. Sinds mesotherapie zo’n 60 jaar geleden werd ontwikkeld heeft het zich zeer sterk ontwikkeld en verbeterd.  Het resultaat is een geheel nieuwe generatie van non-invasieve technieken met uitzonderlijk efficiënte transdermale afgifte mogelijkheden.

Om met deze technieken uitstekende en langdurige resultaten te bereiken én behouden zijn er ook ondersteunende huidverzorgingsproducten nodig. De meso-cosmetische Pre & Post home care producten van Institute BCN zijn dan ook speciaal ontwikkeld om in te zetten in combinatie met medisch-esthetische behandelingen als peelings, microdermabrasie, microneedling, injectables, iontophorese, radiofrequentie, ultrasound, laser en alle andere transdermale afgifte systemen.

In deze home care lijn wordt gewerkt met dezelfde actieve werkstoffen als in de professionele BCN lijn. De producten bereiden de huid optimaal voor op (non)-invasieve behandelingen, zodat zij in de juiste conditie is om het maximale effect uit de behandeling of kuur te halen. Daarnaast zorgen zij voor sneller herstel en ondersteuning van de huidbarrière na de behandeling(kuur) en voor behoud en verbetering van de resultaten.

De Pre & Post producten zijn dan ook een onmisbare en essentiële aanvulling op elke mesotherapie behandeling.